Áčko i béčko na 1. místě

05.10.2017 14:41

Kromě "A" mužstva hrají všichni v neděli!

Sobota 7. října

"A" mužstvo se pokusí na hřišti Krakovan potvrdit aktuální umístění v tabulce. Naše mužstvo se po výhře nad Velimí posunulo do čela tabulky. Domácím se zatím na svém hřišti moc nedaří. Ve třech zápasech zde získali pouze 3 body. V celkové tabulce jsou se ziskem 10 bodů na 6. místě. Utkání začne v 16 hodin, rozhodčí Müller.

Neděle 8. října

Dorostu se v posledních zápasech nedařilo. Zastavit sérii porážek bude chtít na domácím hřišti proti Jestřábí Lhotě. Naše mužstvo se po porážkách propadlo až na 6. místo tabulky. To Jestřábka se posunula se 16 body na místo 3. V minulém kole si dokonce vyšlápla na Český Brod. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Nepovím.

Žáky čeká opět zájezd do Mělníka.

Na hřišti lídra tabulky se pokusí bodovat naši starší žáci. Naše mužstvo si minulý týden nepřipsalo ve dvou zápasech ani bod. Nyní se postaví nejlepší ofenzívě soutěže. FC Mělník má na svém kontě 15 bodů z 18 možných a skóre 35:9. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Holakovská.

Naši mladší žáci si v minulém kole s chutí zastříleli a střeleckou formu se pokusí přenést i do utkání s FC Mělník. Oba nedělní soupeře od sebe dělí 2 body. Aktuálně je na tom lépe naše mužstvo, které je na 5. místě. Utkání začne v 11:55, rozhodčí Holakovská.

Víkend zakončí šlágr kola ve III. třídě. Na stadionu AFK na sebe narazí aktuálně dva nejlepší týmy soutěže. Naše mužstvo je milým překvapením. V šesti zápasech ještě neztratilo ani bod. Tismice má na svém kontě jednu ztrátu (doma Rostoklaty 2:3). Ovšem na svém střeleckém kontě už má 32 vstřelených branek! Utkání začne v 16 hodin, rozhodčí Lauber.

Minulý týden

Středa 27. září

Č. Brod - Ml. žáci  4:4

Č. Brod - St. žáci 2:0

Čtvrtek 28. září

Dorost - Vrdy 0:5

Sobota 30. září

K. Hora - Dorost 4:3

"A" - Velim "B" 3:2

Neděle 1. října

St. žáci - Kosmonosy 1:3

Ml. žáci - Kosmonosy 10:1

Liblice "B" - "B" 1:3