Bude béčko stále bez ztráty bodu?

15.09.2017 12:39

Na stadionu AFK se bude hrát v sobotu i v neděli.

Sobota 16. září

Žáky čeká daleký zájezd. Soupeřem bude PŠOVKA Mělník.

2 zápasy a prozatím 6 bodů. Starším žákům vyšel vstup do nové sezóny, nyní se ale pokusí získat body v prvním venkovním utkání této sezóny. Mělník ve třech kolech vše (výhra, prohra i remíza). Utkání začne v 9:30, rozhodčí Holakovská.

Mladší žáci AFK na své první body stále čekají. Když to nešlo ve dvou zápasech doma, tak se třeba zadaří na hřišti soupeře. Mělník má po třech kolech 3 body. Utkání začne v 11:10, rozhodčí Holakovská.

"A" mužstvo vstoupilo do sezóny velmi dobře. Ve třech zápasech získalo 7 bodů z 9 možných. Potřetí v sezóně se představí na domácím hřišti. Na stadion AFK přijedou Žiželice. Hosté skončili v minulé sezóně na 3. místě. Letos se jim ale zatím nedaří (prozatím získané 2 body). Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Šafránek.

Neděle 17. září

Také dorost je prozatím stoprocentní. Čtvrtou výhru v řadě se pokusí naše mužstvo získat na domácím hřišti proti mužstvu UNION Čelákovice. Hosté odehráli také 3 utkání, ve kterých si připsali 6 bodů. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Hlavnička.

Víkend zakončí "B" mužstvo, kterému se daří na jedničku. 3 zápasy -> 9 bodů -> skóre 13:1 -> průběžné 1. místo (stejná bilance jako Tismice). Prodloužit vítěznou sérii se pokusí na hřišti posledního týmu tabulky - Podlipan Kšely. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Freund.

Minulý víkend

Sobota 9. září

"A" - Radim 4:0

Neděle 10. září

Suchdol - Dorost 0:1

St. žáci - B. Poděbrady 4:1

Ml. žáci - B. Poděbrady 3:5

Lošany - "B" 1:4