Neděle patří mládeži

11.10.2017 17:58

V sobotu dospělí, v neděli mládež.

Sobota 14. října

"A" mužstvo přivítá na domácím hřišti nováčka okresního přeboru - Tuklaty. Naše mužstvo je i po sedmém kole na čele tabulky. Nováček si nevede špatně. Se 14 body je na 5. místě. Do sobotního utkání půjde Čechie s porážkou z minulého kola (doma Jevany 0:5). Utkání začne v 15:30, rozhodčí Vala.

"B" mužstvo ještě neztratilo ani bod a na čele si udělalo již pětibodový náskok. Na hřišti Svojšic se pokusí potvrdit svojí aktuální formu. Domácí jsou s 8 body na 10. místě. Utkání začne v 15:30, rozhodčí Pařez.

Neděle 15. října

Na hřišti největšího rivala se představí dorost. Ve Velimi se dá očekávat kvalitní utkání. Naše mužstvo v minulém kole ukončilo sérii bez vítězství. To Velim v letošní sezóně ještě neprohrála. V 8 zápasech 6x vyhrála a 2x remízovala. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Trumpus.

Žáci hostí Union Čelákovice!

Starší žáci minulý víkend na hřišti lídra tabulky nepřekvapili. Napravit by to měli v neděli proti poslednímu týmu tabulky. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Hurych.

V utkání mladších žáků na sebe narazí sousedi v tabulce. Čelákovice na tom jsou aktuálně o jeden bod lépe. Naše mužstvo mělo v minulém kole problémy se sestavou. I tak si ale ze stadionu FC Mělník odvezlo všechny body. Utkání začne v 11:55, rozhodčí Hurych.

Minulý víkend

Sobota 7. října

Krakovany - "A" 1:2

Neděle 8. října

Dorost - J. Lhota 4:0

FC Mělník - St. žáci 7:3

FC Mělník - Ml. žáci 1:2

"B" - Tismice 6:1