O víkendu hrají i žáci

02.06.2017 17:33

Žáci mají další změnu v rozpisu!

Sobota 3. června

Starší přípravka přivítá na domácím hřišti FK Kolín "C". Začátek utkání ve 14 hodin. Na utkání by měla být přítomna legenda československého fotbalu - Ivo Viktor!

Záchranářský souboj čeká "B" mužstvo. I když díky výhře z minulého kola se naše mužstvo opět trochu vzdálilo, zachráněno ještě není. Kšely na naše mužstvo ztrácí pouze 3 body, takže se hraje opět o hodně. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Baroch.

"A" mužstvo přívítá na domácím hřišti Plaňany. Hosté ještě potřebují bodově potvrdit záchranu v okresním přeboru. Naše mužstvo bude útočit na 4. místo tabulky. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Kosina.

Neděle 4. června

Žáci míří do Berouna k předehrávce posledního kola!

V utkání starších žáků na sebe narazí sousedé v tabulce. O bod je na tom lépe naše mužstvo, Beroun má ale o zápas méně. Na podzim zvítězilo naše mužstvo 2:1. Utkání začne v 9:30, rozhodčí Ducký.

Pokusit se překvapit aktuálně 2. tým tabulky. S tímto zajíždí mladší žáci na hřiště Berouna. Uktání začne v 11:10, rozhodčí Ducký.

Dorost hraje doma a přivítá Velký Osek. Favoritem utkání je naše mužstvo, které chce potvrdit postavení v tabulce (aktuálně 3. místo). Utkání začne v 10:15, rozhodčí Fligr.

Pondělí 5. června

Mladší přípravka hraje na hřišti FK Kolín "C". Začátek v 17 hodin.

Minulý víkend

Sobota 27. května

Žiželice - "A" 3:1

Neděle 28. května

J. Lhota - Dorost 1:5

St. žáci - Nymburk 2:2

Ml. žáci - Nymburk 6:1

"B" - Tismice 7:4