Výhra na úvod sezóny

28.08.2017 08:48

"A" mužstvo vstoupilo do nové sezóny vítězně. Na domácím hřišti otočilo duel proti Libodřicím, zvítězilo 4:1.

„První mistrovské utkání bylo plné očekávání, jak zúročíme náročnou přípravu. Do utkání jsme vstoupili aktivně podle našich představ. Soupeře jsme zatlačili a vytvořili si několik nadějných situací, které jsme bohužel nedokázali proměnit, a tak přišel trest v podobě vlastního gólu. O přestávce jsme poslali do hry Jedličku a Maternu, což se ukázalo jako skvělý tah. Oba zmínění soupeřovu obranu zaměstnávali svou rychlostí a góly na sebe nenechaly dlouho čekat. Po vyloučení Šafránka už bylo v podstatě rozhodnuto. Myslím si, že vítězství bylo zasloužené a diváci se bavili,“ řekl kapitán Peček Michal Modrovič.

„Ještě bych rád pochválil navrátilce Michala Macháčka, který vstřelil ve svém prvním utkání tři branky a velkou měrou se zasloužil o tři body. Samozřejmě rozveselil i týmovou pokladnu,“ dodal.

„Věděli jsme, že nás v Pečkách nečeká jednoduchý zápas, což se potvrdilo. První poločas jsme odehráli celkem slušně, jenže ve druhém poločase se projevila lepší fyzická kondice domácích, a po vyloučení Filipa Šafránka byla naše šance na bodový zisk mizivá. Pečky vyhrály zaslouženě. My se musíme pokusit získat body další kolo doma,“ uvedl trenér Libodřic Lukáš Lanc.

zdroj Kolínský deník

Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/v-okrese-se-predstavilo-sest-novacku-20170829.html

 

Branky: 3x Macháček, Jedlička

Sestava: Cihlář - Konůpek, Modrovič, Plaček, Macháček - Lindner, Novák, Králík, Holub - Růžička ml., Růžička st.

Na střídání: Jedlička, Materna, Lukáš, Křivský