Nepovedený vstup do utkání rozhodl

22.04.2024 08:07

"A" mužstvo prohrálo na domácím hřišti s Pátkem 1:4.

„Měli jsme naprosto šílený vstup do zápasu, když už jsme v páté minutě prohrávali o dva góly. Stáli jsme proti soupeři, který má velkou hráčskou kvalitu a nejlepší útok v soutěži, přesto branky, které jsme dostali, byly z kategorie velmi laciných,“ posteskl si.

„Stokrát si rozebíráme, jak máme prostory bránit a pak se v zápase stejně chováme jak školáci. V gólových situacích jsme jen koukali, jak to kolem nás lítá a nebyli jsme schopni reagovat. Centrované balóny klidně procházely až přes tři hráče. V patnácté minutě se nám podařilo vstřelit kontaktní gól, to nám trochu zvedlo náladu a byla pak škoda, že další možnosti na vyrovnání zůstaly nevyužity. Třeba zachycená rozehrávka od brankáře byla velká šance, která měla skončit gólem. Soupeř měl ale útoky daleko nebezpečnější, často jsme jejich příležitosti ubránili se štěstím. Když se zdálo, že poločas skončí rozdílem gólu, nechali jsme si dát branku z nedohrané standardní situace. Po odrazu míče od tyče byli už naši obránci asi v kabině, a tak hráč soupeře nikým neatakován dal pohodlně třetí branku. Naše chování nechápu, tohle byl pro soupeře další dárek,“ kroutil hlavou Buřič.

„Druhá půle byla dlouho o neproměňování šancí na obou stranách. Po hodině hry jsme se mohli dostat na dostřel, ale hlavičku Sovy z blízka brankář hostů skvělým reflexem vyrazil. Pak měl náš útočník ještě dvě gólovky, když šel sám na branku a střelu z trestného kopu. Znovu ho ale vychytal Kožurik. O výsledku tak definitivně rozhodl gól soupeře z pokutového kopu v 84. minutě,“ dodal Zdeněk Buřič.

zdroj Kolínský deník

 

ZÁPIS O UTKÁNÍ