Třetí prohra v řadě

19.09.2022 07:24

"A" mužstvo doma prohrálo s Ostrou 2:4.

„Máme za sebou další neúspěšný zápas, navíc opět doma, pozice není jednoduchá. Opakujeme strašlivé chyby v obraně, přestože se o nich bavíme, nejsme schopni lépe reagovat. Dostáváme hrozně moc gólů, a to nás v úsilí uhrát slušný výsledek sráží. Nezvládáme základní věci, od našich obránců mi chybí lepší reakce, přehled na hřišti a taky zodpovědnost,“ uvedl trenér Zdeněk Buřič.

„V celém průběhu jsme tahali za kratší konec. Když vyrovnáme, dostaneme gól do šatny, když dáme kontaktní gól, okamžitě inkasujeme další rozdílový. Snahu sice nelze upřít, ale stále je to málo, přísnější měřítko snesli tak tři až čtyři hráči, zbytek se vezl v průměru i pod ním. Někteří mladí hráči mi připadají, že si pořád neuvědomují, o co se hraje. Nedokáží ze sebe dostat to nejlepší. Mrzí mě, když u nich ani nevidím správnou aktivitu, jejich další nasazování je na pováženou. Bohužel ale hřešíme na to, že máme velkou marodku, se sestavou se nedají dělat kouzla,“ dodal Zdeněk Buřič.

zdroj Kolínský deník

Branky: 17. Richter, 65. Sova – 8. Bíma, 39., 51. a 66. Dozorec. Poločas: 1:2.

Pečky: Cmár – Bydlák, Holub, K. Pikner, Richter (88. Sejpal) – Zborník, Kašpárek (79. Zajíc), Brunclík, Křivský – Sova, Růžička (81. Modrovič).

 

ZÁPIS O UTKÁNÍ