3 body ze hřiště nováčka

27.05.2018 02:47

"A" mužstvo zvítězilo na hřišti Dobrého Pole 3:1!

„V domácím zápase jsme chtěli bodovat i proti lídrovi tabulky. S Pečkami jsme hráli vyrovnaný zápas, který bohužel rozhodly naše chyby a nedůraz při bránění,“ posteskl si trenér Dobrého Pole Ondřej Štefančík.

„Na zápas jsme odjížděli s respektem k formě domácího mužstva a s tím, že jsme věděli, kde je jejich největší síla. Před zápasem jsem hráčům řekl, že na výhru musíme dát tři branky. Ty jsme dali a na výhru to stačilo,“ ulevil si trenér Peček Petr Šafránek.

„V prvním poločase jsme dali první branku po dorostenecké ose. Křivský asistoval a do prázdné branky zakončoval Richter. Do poločasu jsme měli ještě nějaké pološance, které jsme ale nedotáhli do úspěšného konce. Ve druhé půli domácí vyrovnali po naši chybě, když náš brankař mluvil v nevhodné době a z následného nepřímého kopu z malého vápna jsme dostali vyrovnávající branku. Naštěstí jsme nezpanikařili a v závěru zápasu, když domácí již nestíhali pochytávat naše útočníky, rozhodl Růžička starší dvěma brankami. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě, přestože nás výkon nebyl ideální,“ dodal Šafránek.

zdroj Kolínský deník

Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/okres-pecky-navysily-vedeni-jevany-ztratily-bod-v-nucicich-20180529.html

Branky: 2x Růžička st., Richter

Sestava: Cihlář - Richter, Modrovič, Lukáš, Macháček - Holub, Novák M., Králík, Materna - Růžička ml., Růžička st.

Na střídání: Křivský, Dobiáš, Novák L.