Áčko dohnalo dvoubrankové manko

10.09.2018 08:03

"A" mužstvo ani ve 3. kole neprohrálo v normální hrací době. Opět ale nezvládlo pokutové kopy. Městec Králové vedl na začátku druhého poločasu 4:2. Našemu mužstvo se ale povedlo vyrovnat na konečných 4:4.

„Utkání přineslo poměrně vyrovnaný souboj. Hosté byli do 50. minuty mírně lepší, ale ve zbytku zápasu jsme již dominovali my,“ uvedl manažer Peček Tomáš Kučera.

Utkání bylo hrané ve vysokém tempu a velmi bojovné. Jako již tradičně zápas sledovaly zaplněné tribuny. Do ochozů přišlo 250 diváků.

„Šli jsme do vedení po brance Růžičky, ale hosté dvěma góly otočili skóre. Branka Panýrka určila výsledek do půle. Vstup do druhého poločasu byl z naší strany strašidelný a během chvíle jsme prohrávali 2:4. My se však nevzdali, stáhli hru na tři obránce a dokázali vyrovnat. Při penaltách byli šťastnější hosté,“ uvedl Tomáš Kučera.

zdroj Kolínský deník

„Tento zápas jsme jeli odehrát k soupeři, který ještě neprohrál. Samozřejmě jsme chtěli po předchozím úspěšném víkendu získat opět body. Mohli jsme získat tři v normální hrací době, vedli jsme 2:4. My jsme propadli hned na začátku. Stačili jsme to ale otočit dvěma brejky Ročína a Krále. Ke konci poločasu jsme zbytečně dostali branku. Druhý poločas jsme hráli výborně. Během pěti minut jsme daly dva góly, vypadalo to, že soupeře dorazíme. Pečky ale vyrovnaly na 4:4. Utkání dospělo do penalt a ty jsme zvládli lépe. Už jen díky skvělému brankáři Šádkovi. Jsme spokojení, že máme tolik bodů,“ zhodnotil s dobrou náladou trenér Městce Králové Milan Švábenský.

zdroj Nymburský deník

Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal-kraj/ztratu-dohnali-v-penaltach-uz-tahali-za-kratsi-provaz-20180910.html

 

Branky: Růžička, Panýrek, Jedlička, Richter

Sestava: Cihlář - Lindner, Macháček, Modrovič, Richter - Jedlička, Moravec, Křivský, Mužík - Panýrek, Růžička

Na střídání: Králík, Lukáš, Novák, Materna, Svobodník, Holub

Na pokutové kopy 3:4