Áčko potřetí venku

17.04.2019 11:29

Na domácím stadionu se představí dorost a "B" mužstvo.

Sobota 20. dubna

V sobotu je na programu pouze jedno utkání, ve kterém se představí potřetí v řadě na hřišti soupeře "A" mužstvo. Opět se bude jednat o utkání v boji o záchranu, tentokrát na sebe narazí dva přímí sousedé v tabulce. Naše mužstvo a tým Liblic od sebe dělí pouhý jeden bod. Liblice těží nejvíce z domácích utkání. Z celkových 17 bodů jich sobotní soupeř získal 13 právě na domácím hřišti. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Kosina, AR1 Zdeněk, AR2 Trumpus.

Neděle 21. dubna

Doma se pokusí získat další 3 body do tabulky dorostenci. Naše mužstvo stále čeká na zaváhání svého pronásledovatele. Štítarský SK se stále drží s jednobodovou ztrátou. Nedělnímu soupeři z Vrd patří před vzájemným zápasem 7. místo, podzimní duel skončil výhrou našich hráčů 4:1. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Blatný.

Poprvé na jaře hrají žáci venku, zajíždí do Mělníka.

4 domácí utkání v řadě, 2 výhry a 2 prohry. To je bilance starších žáků, kteří se v neděli dopoledne postaví 1. týmu tabulky. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Remenec.

Mladší žáci mají ze 4 domácích utkání v řadě lepší bilanci než starší. Nepovedlo se pouze první jarní kolo, poté přišly 3 výhry. Nedělní soupeř je se ziskem 6 bodů na posledním místě. Utkání začne v 11:55, rozhodčí Remenec.

Velikonoční víkend zakončí v neděli odpoledne derby. Na stadionu AFK přivítá "B" mužstvo Radim. Naše mužstvo na jaře ještě nezaváhalo a díky 4 výhrám v řadě se posunulo na 6. místo. Svého nedělního soupeře má v tabulce stále před sebou, ale o pouhé 2 body. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Vala.

Minulý víkend