Áčko se neprosadilo

06.06.2022 06:42

"A" mužstvo prohrálo na hřišti Semic 0:3.

„Podali jsem špatný výkon, který měl hodně podobný průběh jako poslední venkovní zápas v Sadské. Za prvních patnáct minut jsme spálili nejméně čtyři velké příležitosti ke vstřelení gólu, dvakrát sami před brankářem domácích, ale nic z toho. Semická obrana byla hodně prostupná a my to nedokázali potrestat. Pak jsme postupem času nepochopitelně polevili v aktivitě a částečně podlehli i poněkud spornému rozhodování. Přibývaly standardní situace, začali jsme domácí pouštět do šancí, v nich nás podržel skvělými zákroky gólman. Varování jsme však nevzali vážně, a tak se stalo bohužel to, co jsme nechtěli, aby se domácí dostali do vedení. Od té doby to byl jedním slovem zmar,“ přiznal trenér Zdeněk Buřič.

„S přáním otočit výsledek jsme nastoupili do druhé půle, ale nic se prostě nedařilo. Nebyli jsme schopni vytvořit kloudnou akci směrem dopředu a neskutečně kazili. Neudrželi jsme míč, téměř neexistovala křídelní hra, a když jsme se přeci jen mohli dostat do nadějného brejku, zafungoval efekt dvanáctého hráče. V této kombinaci jsme nebyli schopni nějak vývoj zápasu zvrátit. Připadlo mi, že více bojujeme sami se sebou a rozhodčími. O naší nepohodě svědčí i skutečnost, že nijak pevné obraně domácích jsme nevstřelili ani čestný gól.,“ podotkl Zdeněk Buřič.

„Jediným světlým momentem v naší hře byl tak výkon brankáře Karla Svobodníka, který nás do poslední chvíle držel v naději na body a také zabránil větší porážce. Jinak je to s našimi výkony bohužel jak na houpačce, a vůbec se nechci vymlouvat na nekonečné absence v sestavě. Pořád si myslím, že máme dost zkušených borců, abychom takový zápas zvládli lépe. Ostatním hráčům mohu tentokrát poděkovat jen za účast, a že se nenechali vyprovokovat na vyloučení. Nehledě na kritický pohled k rozhodčím je totiž pro mě více zklamáním, jakým způsobem jsme domácím výhru usnadnili,“ dodal naštvaný Zdeněk Buřič.

zdroj Kolínský deník

Branky: 29., 57. a 88. Jareš. Poločas: 1:0.

Pečky: Svobodník – Švára (51. Pikner), Holub, Křivský, Havelka – Materna (33. Kašpárek), Brunclík (75. Müller), Králík, Zajíc – Němec (51. Richter), Sova

 

ZÁPIS O UTKÁNÍ