Áčko sráží laciné branky

05.05.2019 08:35

"A" mužstvo prohrávalo v Sadské po 1. poločase už 0:3. Na svého soupeře se dostalo na dostřel jediné branky, bohužel pak znovu inkasovalo a nakonec prohrálo 2:7.

„Výsledek vypovídá o všem a nikterak ho nejde zpochybnit,“ přiznal trenér Petr Šafránek.

„Zkušený domácí tým trestal všechny naše chyby a my jsme jich udělali opravdu hodně, a tak se domácí dostali k velmi laciným brankám,“ dodal.

Utkání se lámalo po změně stran. „Po prvním poločase jsme sice prohrávali o tři branky, ale dokázali jsme přinést alespoň zápletku, když jsme dokázali dát domácím dvě branky za sebou. Třetí a vyrovnávací nedokázal dát Holub, když nedal do prázdné branky z bezprostřední blízkosti. To byl důležitý okamžik, protože domácí trochu znejistili. Pak ale přišly další naše chyby a během dalších deseti minut bylo rozhodnuto. Teď se musíme soustředit na další důležité zápasy,“ uzavřel Petr Šafránek.

zdroj Kolínský deník

„Po první půli jsme nabrali náskok třech gólů. Pak přišly z naší strany chyby a soupeř snížil na 3:2. Naštěstí jsme se vzpamatovali a přidali ještě další branky. Během deseti minut jsme dali čtyři góly. Hosté pak opadli. Musím pochválit celý tým, všichni hráli výborně. Odčinili jsme prohru z minulého týdne ze Sázavy,“ chválil hráče předseda klubu David Dvořák.

Zdroj: https://nymbursky.denik.cz/fotbal-kraj/propadak-odcinili-kanonadou-20190507.htmzdroj Nymburský deník

Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal-kraj/holub-odmitl-vyrovnani-a-pecky-padly-20190505.html

 

Branky: Jedlička, Křivský

Sestava: Kopecký - Lindner, Macháček, Pikner, Konůpek - Modrovič, Mužík, Křivský, Králík, Richter - Růžička

Na střídání: Novák L., Sosvor, Jedlička, Lukáš, Holub