Áčko zabralo

10.06.2018 09:11

"A" mužstvo napravilo zaváhání a na hřišti Býchor zvítězilo 3:1!

„Do zápasu s lídrem soutěže jsme museli postrádat několik hráčů základní sestavy, ale nejvíc nás tlačila pata na postu brankáře. Této role se nechtěně opět musel zhostit Marek Chvalovský. Určitě jsme byli lepší, ale soupeř dokázal z minima vytěžit maximu a tak vyhrál. Naše šance a převahu jsme nedokázali využít. Nejprve v prvním poločase Koubek zaváhal při snadném zakončení a ve druhém mohl minimálně snížit střídající Revenda. Hosté zlobili především z rychlých protiútoků do naší obrany a soustředili se na bránění. Taktika jim vyšla, stejně jako v podzimním zápase,“ uvedl trenér Býchor Michal Škopek.

„Zápas se odehrál na skvěle upraveném hřišti a obě mužstva mužstva již ke konci sezony odehrála zápas nekompletní. Já musím poděkovat některým hráčům, jelikož upřednostnili tento zápas před plánovanou rozlučkou Tomáše Rosického a navíc museli do zápasu zasáhnou ne úplně zdraví hráči,“ uvedl trenér Peček Petr Šafránek.

„Domácí mají velmi zkušené mužstvo, na kterém je vidět jeho působení v krajské soutěži, a tak jsme museli hrát hodně zatažení a spoléhat na jednu z mála fotbalových věcí, ve kterých jsme mohli domácí přehrát, a to byly rychlé protiútoky. V těch jsme po celý zápas hrozili a domácím rychlost našich hráčů dělala problémy. Domácí měli po celý zápas herní převahu, ale Růžička dokázal dvakrát využít zaváhání domácího brankaře a jedním brejkem nám vystřílel vítězství a další důležité body. Zápas velmi dobře odřídil rozhodčí Křivka,“ dodal Šafránek.

zdroj Kolínský deník

Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/okres-o-postupujicim-rozhodne-posledni-kolo-20180612.html

Branky: 3x Růžička st.

Sestava: Cihlář - Macháček, Modrovič, Plaček, Richter - Holub, Novák M., Materna, Králík, Jedlička - Růžička st.

Na střídání: Štégl, Lukáš, Dobiáš, Novák L.