Béčko s lídrem, žákům končí základní část

03.05.2019 10:22

"A" mužstvo hraje dále o naději, dorost chce udržet náskok na čele.

Sobota 4. května

"A" mužstvo se po vítězství v minulém kole představí opět na hřišti soupeře. Tentokrát to nebude žádný dlouhý výjezd. Na hřišti Sadské se postaví pátému týmu tabulky. Podzimní duel skončil porážkou našeho týmu na domácím hřišti 1:3. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Čechmánek, AR1 Polák, AR2 Stumpf.

Neděle 5. května

Žákům končí na hřišti Poděbrad základní část sezóny, pokračovat budou v nadstavbě.

Už pouze o konečné pořadí hrají starší žáci na hřišti 4. týmu tabulky. Jisté je, že naše mužstvo skončí v druhé polovině tabulky. Utkání začne v 9:30, rozhodčí Procházka AR1 Suchánek, AR2 Růžičková.

Mladší žáci se rozloučí se základní části zápasem s vítězem soutěže. Poděbrady v sezóně prohrály pouze 2x. Jednou z toho na podzim právě s našim mužstvem. Utkání začne v 11:10, rozhodčí Procházka.

Po minulém víkendu navýšil na čele tabulky náskok dorost. Potvrdit čtyřbodový náskok mohou naši hráči na domácím hřišti proti Suchdoli, které patří 8. příčka. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Pudil.

Víkend zakončí na stadionu AFK "B" mužstvo. Soupeř bude z řad nejtěžších. Aktuální lídr tabulky SK Třebovle, která vládne i v tabulce venkovních zápasů, když z 9 možností získala 18 bodů. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Pluhař.

Minulý víkend