Další zaváhání

02.04.2018 19:10

"A" mužstvo nestačilo na domácím hřišti na Jevany, prohrálo 1:2.

„Na podzim nám vše vycházelo nad očekávání a možná si hráči myslí, že to automaticky bude pokračovat i v jarní sezoně. Bohužel to tak zatím není a na začátku nehrajeme v pohodě, to je na našich výkonech znát. Jedinou cestou, jak se vrátit k našim výkonům je, vše si vybojovat a nespoléhat, že to přijde samo,“ konstatoval trenér Peček Petr Šafránek.

„Soupeř byl v prvním poločase lepší, lépe kombinoval a byl nebezpečný v útoku. My jsme bohužel trestuhodně zahodili za stavu 0:0 Jedličkou samostatný nájezd, zákonitě přišel trest v podobě dvou branek v rychlém sledu. Nutno říci, že oběma brankám předcházely naše chyby. Ve druhém poločase jsme byli o poznání aktivnější, měli jsme převahu, ale dokázali jsme vstřelit pouze jednu branku, a to na body nestačilo. Soupeř má ve svém týmu řadu jistě dobře placených a zkušených hráčů, kteří hráli výrazně vyšší soutěže a ty si zkušeně výsledek pohlídali,“ dodal.

„Na zápas s lídrem jsme se velice těšili. Nastoupili jsme v optimální sestavě, ale opět bez náhradníků. A tak můj dík patří Moravcovi s Jáskovi za to, že si přišli sednout na lavičku. Od začátku zápasu jsme Pečky přehrávali ve středu hřiště a získali územní převahu. Šanci Popelky vyrazil domácí brankář na břevno. Velkou posilou se ukázal Panenka. Po jeho přihrávce na Popelku byli domácí nuceni faulovat a pískal se pokutový kop. K míči se postavil Janouch a s přehledem proměnil. Poté jsme domácí opět přitlačili a po volném přímém kopu Panenky upravil Krákora hlavou na 0:2. Během prvního poločasu měli domácí dvě tutové šance, které však zahodili. Do druhého poločasu jsme nastoupili s taktikou držet míč a hru kouskovat. Domácí nás zatlačili a začali získávat převahu. Po našem nedorozumění v obraně v 61. minutě snížili. To však bylo z jejich strany vše. Před svými hráči musím tentokrát smeknout. Obětavou hrou, bojovností a výborným výkonem brankáře Zoula vybojovali zasloužené vítězství. Lídr tabulky mě zklamal svojí hrou. Taktika nakopávaných míčů nemusí v každém zápase na vítězství stačit,“ konstatoval trenér Jevan Jan Lahoda.

zdroj Kolínský deník

Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/okres-pecky-prozivaji-krusnou-jarni-cast-20180403.html

Branky: Růžička st.

Sestava: Cihlář - Dobiáš, Modrovič, Plaček, Holub - Materna, Novák M., Králík, Štégl - Jedlička, Růžička st.

Na střídání: Růžička ml., Lukáš, Křivský, Richter, Novák L., Svobodník