Doma i podruhé vítězně

11.09.2019 09:31

"A" mužstvo porazilo na domácím hřišti nováčka soutěže z Kněžic 3:2.

„Před zápasem jsem slyšel, že se jedná o povinné tři body, ale v této soutěži to dávno neplatí, a to se potvrdilo,“ konstatoval trenér Peček Petr Šafránek.

„Zkušený soupeř má velmi dobře propracovanou hru dopředu a my jsme museli po poločase, kdy jsme vedli 1:0 změnit rozestavení, abychom eliminovali soupeřovu sílu směrem k naší brance. Zápas jsme mohli v klidu kontrolovat, když jsme hráli proti oslabenému soupeři, ale nám se nedařilo přesilovku využít, a tak jsme se o výsledek obávali až do samotného závěru. Pro nás jsou nejdůležitější tři body, které jsme velmi chtěli a potřebovali. Důležité je, že jsme je získali i přes citelné oslabení o tři velmi důležité hráče,“ dodal.

zdroj Kolínský deník

 

„Soupeř proti nám kopal penaltu, kterou hostující hráč proměnil. Poté se hrálo od vápna k vápnu, kde jsme měli více ze hry. Vytvořili jsme si dvě šance, které jsme neproměnili a soupeř na konci poločasu udeřil po naší ztrátě ve středu hřiště,“ uvedl hráč Kněžic Tomáš Živnůstka.

„Druhý poločas jsme začali dobře. Brzy jsme snížili po rohu a dostali soupeře pod tlak. Hodně ovlivnilo průběh druhého poločasu naše vyloučení. Pak brzy soupeř odskočil po brejku na dvougólový rozdíl. My jsme dokázali pouze snížit,“ dodal Živnůstka.

zdroj Nymburský deník

Zdroj: https://nymbursky.denik.cz/fotbal-kraj/po-snizeni-prislo-vylouceni-sance-knezic-zhasla-20190910.html

Branky: Macháček, Sosvor, Růžička

Sestava: Kopecký - Lindner, Nebřenský, Macháček, Richter - Mužík, Králík, Křivský, Sosvor - Proskočil, Růžička

Na střídání: Novák, Holub, Štégl, Jelínek, Cmár

Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal-kraj/pecky-se-proti-oslabenemu-souperi-strachovaly-az-do-konce-20190909.html