Doma jasná záležitost

30.08.2021 14:36

"A" mužstvo přehrálo na domácím hřišti Bílé Podolí jasně 4:0.

„Šli jsme jednoznačně za vítězstvím a podle toho vypadal celý zápas. Kdyby to bylo v první půli aspoň 3:0, nikdo by se nemohl divit. Gólových šancí jsme měli skutečně hodně, proměnili jsme ale jen jedinou, soupeř neměl nic, v obraně jsme pracovali téměř bezchybně,“ uvedl trenér Zdeněk Buřič.

„Druhou polovinu utkání začali být hráči Podolí více aktivní a nebezpeční, ale při jejich hrozbách, spíše z dálky, stála naše obrana vždy připravená, včetně brankáře Cmára, který se prezentoval velice dobrým a jistým výkonem. V druhé polovině jsme přidali tři góly po krásných akcích a mohli se tak těšit z první výhry,“ potěšilo Buřiče.

 

„Netvrdím, že výkon byl bezchybný, ale určitě jsme se přiblížili tomu, jak se chceme dál prezentovat. Jsem rád za výhru, za sebe i kluky, kteří utkání odmakali, byla radost je sledovat. Opět před parádní diváckou návštěvou, dík patří také našim fanouškům, kteří podle ohlasů byli také s výkonem spokojeni. Za to jsem rád, chceme je fotbalem bavit. Naše vítězství bylo zcela zasloužené,“ dodal Zdeněk Buřič.

zdroj Kolínský deník

Branky: 26. Sova, 55. Müller, 69. Jedlička, 85. Brunclík. Poločas: 1:0.

Pečky: Cmár – Lindner, K. Pikner (79. Buřič), Richter, Materna (79. Soukup) – Müller, Brunclík, Králík, Kašpárek – Jedlička, Sova (73. Doležal).