Doma pouze s bodem

02.04.2019 09:23

"A" mužstvo doma získalo pouze bod v utkání s týmem Vrd. Hosté zvládli následné pokutové kopy lépe.

„Byl to zajímavý zápas plný herních zvratů, ze kterého jsme ale získali pouze bod a s tím nejsem spokojen,“ zdůraznil trenér Petr šafránek.
„Hosté byli lepší v prvním poločase. Mají silové útočníky, na které se nehraje dobře. Ale paradoxně dal první branku náš Růžička. V poslední minutě prvního poločasu šel ještě z půlky sám na branku Richter, ale branku nedal,“ posteskl si Šafránek.
„Druhý poločas byli hosté dvacet minut pod tlakem, nám se ale nepodařilo ze tří vyložených šancí dát ani jednu, a to nás stálo vítězství. Nakonec i hosté sahali po třech bodech, když neproměnili tutovku a tak zápas skončil remízou,“ podotkl pečecký kouč.
Stínem zápasu bylo zranění hostujícího hráče po hlavičkovém souboji.

„Bylo nutné zavolat záchranku. Doufám, že hostující hráč je v pořádku a přeji mu brzký návrat na trávníky,“ dodal Šafránek.

zdroj Kolínský deník

 

„Měli jsme dobrý vstup do zápasu, v prvním poločase jsme byli jasně lepším mužstvem. Stal se úplný opak oproti minulému utkání se Sázavou, nastřelili jsme tyč, byli jsme lepší na balonu, soupeře jsme nepustili za půlku. Bohužel jsme z ojedinělého protiútoku inkasovali první branku, tím také skončil první poločas,“ zhodnotil utkání trenér Vrdů David plašil.

Do druhé poloviny zápasu fotbalisté Vrdů nastoupili s tím, že nebudou měnit taktiku. „Věřili jsme, že vyrovnáme. Bohužel jsme prvních patnáct minut zmatkovali. Pak se to srovnalo a dalších dvacet minut jsme byli opět lepší, vyrovnali jsme ze standardní situace, když Vítek Plašil centroval ze strany, balon propadl nakonec až do brány. Potom jsme nastřelili tyč, měli jsme ještě nějaké šance, ale bohužel už jsme branku nepřidali. Na penalty jsme vyhráli poměrem 2:1, dva body jsou pro nás zlaté. Kaňkou je zranění Patrika Růžičky, který dostal ránu do hlavy, a nakonec pro něj musela jet sanitka, asi to bude silný otřes mozku," dodal Plašil.

zdroj Kutnohorský deník

Branky: Růžička

Sestava: Kopecký - Mužík, Modrovič, Macháček, Konůpek J. - Lindner, Novák, Křivský, Pikner, Richter - Růžička

Na střídání: Jedlička, Konůpek D., Holub, Novotný

Na pokutové kopy 1:4