Dorost čeká utkání jara

24.05.2019 07:34

Před námi je poslední květnový víkend.

Sobota 25. května

Utkání jara čeká na hřišti Štítar dorostence. V tabulce má naše mužstvo sice aktuálně náskok 10 bodů před svým nejbližším pronásledovatelem, ale právě Štítary, které jsou na 2. místě, mají odehráno o dvě utkání méně. Za předpokladu, že v těchto zápasech zvítězí, ztrácí na naše mužstvo 4 body. Pro naše hráče, kteří v podzimním duelu zvítězili 1:0, bude důležité v sobotním utkání neprohrát. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Zoufalý.

Neděle 26. května

Žáky čeká utkání v daleké Dobříši.

Po 14 dnech nastoupí k mistrovskému utkání starší žáci. V Dobříši se postaví týmu, který v nadstavbě získal ve dvou zápasech 4 body. V základní části soutěže obsadil 8. místo. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Stehlík, AR1 Máša, AR2 Švidkov.

Také mladší žáky čeká teprve druhé představení v nadstavbě. Po prvním zápase mají co napravovat, jelikož na hřišti Benátek nad Jizerou prohráli po špatném výkonu 2:5. V základní části soutěže obsadil soupeř 2. místo. Utkání začne v 11:55, rozhodčí Stehlík.

"B" mužstvo zajíždí do Liblic, kde se střetne s místním "B" týmem. Domácí stále nahání lídra soutěže, na kterého ztrácí 3 body. Naše mužstvo se drží v klidném středu tabulky. Podzimní duel skončil výhrou našeho mužstva v penaltovém rozstřelu. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Pikner.

"A" mužstvo v minulém kole ztratilo další body v boji o záchranu v I. B třídě. Naděje ale stále je. Potřeba k tomu budou 3 body z domácího utkání proti Škvorci. Soupeři aktuálně patří 3. místo, výše už myslet nemůže. Na druhou Sokoleč ztrácí 15 bodů. Naše mužstvo se po minulém kole propadlo na předposlední místo. Má stejně bodů, jako Loučeň, která je na 12. místě, ale lepší bilanci ze vzájemných zápasů. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Němeček, AR1 Mansour, AR2 Suchý.

Minulý víkend