Fotbalová neděle v Pečkách

10.05.2018 15:06

V sobotu hrají mužstva AFK venku, v neděli doma.

Sobota 12. května

Žáci zajíždí do Berouna.

Starší žáci se v nadstavbě trápí. Ve čtyřech zápasech získali pouze jeden bod. Ani to ale ještě neznamená poslední místo. To obsadil právě tým z Berouna, který na své první body stále čeká. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Hlavnička.

Mladší žáci v minulém zápase vyhořeli. Do sobotního utkání už ale půjdou v silnější sestavě. Beroun prozatím nezaváhal, ve třech zápasech získal 9 bodů se skóre 14:1. Utkání začne v 11:55, rozhodčí Hlavnička.

"A" mužstvo bude i v dalším kole hájit první místo tabulky. Tentokrát na hřišti Tuklat. Domácí Čechii patří aktuálně 11. místo s 24 body (12 bodů doma, 12 bodů venku). Na jaře získaly prozatím dva body. To bylo hned v prvním jarním kole v Plaňanech, od té doby 6 proher v řadě. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Pluhař.

Neděle 13. května

Dorostu se v posledních zápasech nedařilo. Kdy jindy to napravit, než proti velkému rivalovi. Na stadion AFK přijede FC Velim, aktuální lídr tabulky. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Hurych.

V roli favorita nastoupí na domácím hřišti "B" mužstvo, které přivítá Svojšice. Naše mužstvo se díky výhře z minulého kola v Tismicích stále drží v kontaktu s vedoucím Českým Brodem. Na 3. místo má aktuálně čtyřbodový náskok. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Klíma.

Minulý víkend

Sobota 5. května

Pšovka Mělník - St. žáci 5:1

Pšovka Mělník - Ml. žáci 1:3

"A" - Krakovany 5:3

Neděle 6. května

J. Lhota - Dorost 4:2

Tismice - "B" 2:5

Úterý 8. května

St. žáci - Sedlčany 2:2

Ml. žáci - Sedlčany 0:8