Hraje se v pátek a v neděli

26.09.2018 10:03

"B" mužstvo čekají dva zápasy!

Pátek 28. září

"B" mužstvo čeká dohrávka na hřišti Zásmuk. Pro naše mužstvo to bude už čtvrté venkovní utkání této sezóny, ve kterých si připsalo prozatím 2 body. Narazí na sebe aktuálně 8. a 9. tým tabulky. Utkání začne ve 13:30, rozhodčí Kracík.

Neděle 30. září

Žáci zajíždí do Českého Brodu.

Starším žákům se nedaří. Za 4 kola posbíralo naše mužstvo pouze 1 bod. Nepatřímu ale poslední místo. To patří právě Českému Brodu, který na svoje první body stále čeká. Utkání začne v 9:30, rozhodčí Šmejkal.

Mladší žáky AFK čeká 3. tým tabulky. Český Brod nasbíral 9 bodů, z toho 6 na domácím hřišti. Naše mužstvo čeká už čtvrté utkání na hřišti soupeře, do utkání půjde s vítězstvím z minulého kola. Utkání začne v 11:10, rozhodčí Šmejkal.

Dorost přivítá doma Uhlířské Janovice. Na domácím stadionu bude naše mužstvo favoritem utkání. V minulém kole si přivezlo 3 body z horké půdy Vrd. "Uhlíři" si připsali první 3 body v této sezóně, když porazili 1:0 Čáslav "B". Utkání začne v 10:15, rozhodčí Bekešský.

"B" mužstvo přivítá na domácím hřišti nováčka soutěže - Dolní Chvatliny. Hosté mají na svém kontě, po pěti kolech, prozatím 1 bod a skóre 5:29. Do utkání vstoupí v roli favorita tedy naše mužstvo. Utkání začne v 16 hodin, rozhodčí Humpolák.

Po měsíci míří naše "A" mužstvo opět na hřiště soupeře. Poslední 3 utkání sehrálo naše mužstvo na domácím stadionu, s bilancí 4 bodů. Nedělním soupeřem budou Uhlířské Janovice. Domácí tým má po pěti zápasech pouze 3 body a krčí se na předposledním místě. Utkání začne v 16:30, rozhodčí Čermoch, AR1 Bartůšek, AR2 Kaucký.

Minulý víkend