Jak dopadne sobotní derby?

03.10.2019 08:50

Derby v Pečkách, áčko chce první venkovní body.

Sobota 5. října

Na stadionu AFK Pečky se bude hrát derby mezi našim "B" mužstvem a Radimí. Naši sousedé zahájili sezónu na výbornou. V šesti zápasech ještě ani jednou nezaváhali a s 18 body jsou na čele tabulky. V šesti zápasech nastříleli 33 branek. Naše mužstvo, které bude bojovat o třetí domácí výhru v řadě, je aktuálně na 5. místě se ztrátou 8 bodů na svého sobotního soupeře. Utkání začne v 16 hodin, rozhodčí Pluhař.

Neděle 6. října

Dorostenci budou na domácím stadionu hájit 1. místo v tabulce. Nedělním soupeřem bude Čáslav "B". Čáslav bodovala na hřišti soupeře pouze v 1. kole, následné dva venkovní duely prohrála. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Kratochvíl.

Žáci zajíždí na hřiště Brandýsu-Boleslav.

V minulém kole si starší žáci připsali první domácí vítězství. Stále ale platí, že se jim na hřištích soupeřů daří více, než na hřišti domácím. Nedělní soupeř je aktuálně na 6. místě s bilancí 4 výher a 4 proher. Na domácím stadionu v této sezóně již 3x prohrál. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Boček.

Sousedi v tabulce na sebe narazí v utkání mladších žáků. Oba soupeři posbírali prozatím 3 body, více branek nastřílelo naše mužstvo: 23 (Brandýs-Boleslav pouze 8). Více branek ale inkasovala naše defenzíva: 46, soupeř o 7 méně. Utkání začne v 11:55, rozhodčí Boček.

4 zápasy -> 4 výhry. Doma to funguje. 2 zápasy -> 2 prohry- Venku stále bez bodu. Tentokrát se první venkovní body pokusí získat "A" mužstvo v Suchdole. Loňský účastník okresního přeboru Kutná Hora postoupil z 2. místa. Ve 26 zápasech získal 61 bodů. V této sezóně bodoval ve dvou zápasech (1. kolo doma Vrdy 3:1, 5. kolo doma Liblice 1:1, 4:2 PK). V minulém kole Suchdol inkasovala 7 branek v Sadské. Naše mužstvo zvládlo dramatické utkání se Semicemi. Utkání začne v 16 hodin, rozhodčí Hurych, AR1 Němeček, AR2 Suchý.

Minulý víkend