Jedna branka stačila k výhře

24.10.2018 11:23

"A" mužstvo porazilo na domácím hřišti Loučeň 1:0!

„Hráči přesně věděli, o co v zápase jde. Před zápasem jsem jim zdůraznil, jak je důležité získat tři body. To se podařilo a proto je u nás spokojenost,“ uvedl trenér Petr Šafránek.

„Zápas měl průměrnou úroveň. V jeho průběhu jsme si mohli vytvořit dostatečný náskok a klid v konci zápasu, bohužel v koncovce jsme neřešili situace správně a proto jsme se o výsledek strachovali. Soupeř nehrál špatně, ale v koncovce byl neškodný a to nám zajistilo důležité body,“ potěšilo Šafránka.

Pečky se těsnou výhrou katapultovaly z desátého místa tabulky až na průběžné páté. „Obě mužstva nebyla kompletní a na hře to bylo znát. Musím opět pochválit výborný výkon všech tří arbitrů,“ dodal.

zdroj Kolínský deník

„Bohužel jsme v úvodu udělali hrubou chybu a soupeř nás potrestal. Od té doby si myslím, že jsme byli lepší na balonu a dobře jsme kombinovali. Ale to nebylo nic platné, jelikož jsme branku nedali. Měli jsme tři slušné příležitosti, ale neproměnili jsme. Soupeř hrozil z brejků, ale podržel nás brankář Bednář. Opět jsme jeli v jedenácti lidech, což je obrovský problém. Někteří hráči dohrávají utkání se zraněním a to nás hodně sráží,“ popsal utkání hráč Loučeně Jan Bobek.

 

zdroj Nymburský deník

Zdroj: https://nymbursky.denik.cz/fotbal-kraj/i-b-trida-prestrelka-v-ostre-kolaps-sokolce-20181024

Branky: Macháček

Sestava: Cihlář - Lindner, Modrovič, Holub, Richter - Macháček, Novák M., Křivský, Materna - Jedlička, Růžička

Na střídání: Mužík, Konůpek, Novák L., Sosvor, Králík, Dobiáš, Svobodník

Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal-kraj/pecky-po-dvou-porazkach-zabraly-20181022.html

Pečky se těsnou výhrou katapultovaly z desátého místa tabulky až na průběžné páté. „Obě mužstva nebyla kompletní a na hře to bylo znát. Musím opět pochválit výborný výkon všech tří arbitrů,“ dodal.
Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal-kraj/pecky-po-dvou-porazkach-zabraly-20181022.htmlZdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal-kraj/pecky-po-dvou-porazkach-zabraly-20181022.html