Konec čekání. Startuje nová sezóna

21.08.2019 09:12

Letní přestávka končí. O tomto víkendu začíná sezóna 2019/2020.

Sobota 24. srpna

Jako první zahájí sezónu dorost. který se představí na hřišti Suchdole. Naše mužstvo ovládlo loňskou sezónu, nadále ale zůstalo v I. A třídě. Ve skupině C došlo ke změně, nově ji bude hrát pouze 12 mužstev. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Babák.

Venku se v prvním kole představí také "B" mužstvo, které bude hostem na hřišti Českého Brodu "C". Sobotní soupeř sestoupil do III. třídy z okresního přeboru, ve kterém nasbíral ve 26 zápasech minulé sezóny pouze 11 bodů. Utkání začne ve 14:30, rozhodčí Löwe.

Neděle 25. srpna

První zápasy na stadionu AFK sehrají žáci, soupeřem budou Kosmonosy, rozhodčí Kurka.

POZOR! U žáků došlo ke změně časů výkopů domácích zápasů:

Zápasy starších žáků budou začínat v 9:30, mladší žáci zahájí své zápasy v 11:10.

Další utkání sehrají žáci hned ve středu (28. srpna), opět na domácím hřišti. Soupeřem budou Čelákovice. Utkání starších žáků začne v 17 hodin, utkání mladších pak od 18:40.

První víkend nové sezóny zakončí na domácím stadionu "A" mužstvo. V úvodním kole na sebe narazí týmy, které na tom byly v minulé sezóně bodově téměř nastejno. Naše mužstvo bojovalo o záchranu v soutěži do posledního kola, nakonec se to se ziskem 31 bodů podařilo. Nedělní soupeř - TJ Liblice - získal v minulé sezóně jen o bod více. Ze vzájemných zápasů si všech 6 bodů do tabulky připsala Liblice, nejdříve vyhrála na stadionu AFK 3:1, v jarní odvetě na domácím hřišti 3:2. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Zdeněk, AR1 Trumpus, AR2 Hron.

Výsledky přátelských utkání "A" mužstva

Změny v kádrech