Od pátku do středy

12.04.2017 20:03

Je zde velikonoční víkend. Přicházíme s bohatou nabídkou zápasů!

Pátek 14. dubna

Předehrávka 30. kola!

Starší žáky čeká těžké utkání. Domácímu mužstvu FK Hořovicko patří 5. místo tabulky. Na svém hřišti získalo už 25 bodů. Naše mužstvo mělo minulý víkend volno, utkání v Říčanech bylo odloženo. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Divilek. Hřiště Újezd.

Oba soupeři z kategorie mladších žáků na tom jsou téměř podobně. Naše mužstvo má před svým soupeřem tříbodový náskok + ale dvě utkání k dobru. Na jaře získalo mužstvo Hořovicka prozatím jen jeden bod. Utkání začne v 11:55, rozhodčí Divilek. Hřiště Újezd.

Sobota 15. dubna

"A" mužstvo čeká jedno z klíčových utkání v boji o udržení v okresním přeboru. Na hřišti Konárovic naše mužstvo ale jistě nečeká nic snadného. Konárovice na jaře ještě nebodovaly. Všichni si určitě přejeme, aby tomu tak bylo i po tomto víkendu. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Radina.

Neděle 16. dubna

Dorost bude napravovat zaváhání z minulého kola na hřišti Červených Peček. Naopak domácí půjdou do utkání s dvouzápasovou vítěznou sérií. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Kratochvíl.

Žáky čeká další utkání, tentokrát doma.

Na stadion AFK přijede FC Mělník. Před páteční předehrávkou ztrácí naše mužsto starších žáků na svého soupeře pouze bod. Můžeme tedy očekávat vyrovnané utkání. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Kinčl.

Mladší žáky čeká těžké utkání, jelikož Mělníku patří 4. místo v tabulce. Navíc na hřištích soupeřů exceluje. 11 zápasů -> 28 získaných bodů -> skóre 60:15! Utkání začne v 11:55, rozhodčí Kinčl.

Víkend zakončí na domácím hřišti "B" mužstvo. Na stadion AFK přijede druhý tým tabulky - Čechie Tuklaty. Hosté ztrácí na čelo tabulky 6 bodů. Naše mužstvo půjde do utkání s prvními jarními body, které získalo minulý víkend. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Bláha.

Pondělí 17. dubna

Staší přípravka přivítá na domácím hřišti Český Brod B. Utkání začne v 17 hodin.

Středa 19. dubna

A opět žáci. A opět doma. Utkání 33. kola.

Tři utkání během šesti dnů. Náročnou sérii zakončí žáci doma proti Velimi. Starší žáci zahájí utkání v 16:30, mladší žáci v 18:10. Rozhodčí: bude doplněno.

Minulý víkend

Sobota 8. dubna

Říčany - St. žáci ODLOŽENO

Říčany - Ml. žáci ODLOŽENO

Bečváry - "A" 3:1

Neděle 9. dubna

Dorost - Kostomlaty 1:3

"B" - Třebovle 1:1 (3:1 PK)

Pondělí 10. dubna

Č. Brod A - St. přípravka 11:4

Středa 12. dubna

FK Kolín B - Ml. přípravka 14:10