Podzimní titul

12.11.2017 13:43

"A" mužstvo porazilo na domácím hřišti Býchory 4:1!

„Podle výsledku se zdá, že šlo o jednoznačnou záležitost, ale opak je pravdou. Nám se zápas nevydařil podle představ. Hodně jsme chybovali, vázla nám kombinace a měli jsme špatný pohyb. Soupeř byl kvalitní a nenechal nás hrát, co jsme chtěli, a v řadě činností nás mírně přehrával. Kromě toho nejdůležitějšího, a to je střílení branek. Spokojen jsem s body, nikoliv výkonem,“ přiznal trenér Peček Petr Šafránek.

„Přesto, že se nám nedařilo, dali jsme do poločasu první branku, která nám samozřejmě pomohla. Na začátku druhého poločasu jsme během deseti minut potvrdili naši sílu směrem dopředu a po rychlých jednoduchých akcí jsme dali tři branky a utkání rozhodli. Skórovat dokázal po zásluze i soupeř, který snížil na konečný stav. Již se zdálo, že se utkání v klidu dohraje, když v 80. minutě přišla nepříjemná kaňka. Hráči obou mužstev zareagovali na nestandardní situaci na hřišti shlukem, kde jeden z hráčů soupeře vyprovokoval našeho Macháčka, který se zachoval nejhůře, jak mohl a soupeře udeřil do obličeje. Rozhodně tohle na hřiště nepatří a já se chci tímto hráčům soupeře i celému týmu Býchor omluvit,“ dodal Petr Šafránek.

„Do zápasu jsme nastoupili s vědomím útočné síly domácího celku, především s kvalitou hry do otevřené obrany soupeřů. Bohužel všechny góly, které jsme obdrželi, padly po takových situacích. Určitě jsme působili fotbalovějším dojmem, měli více za hry, ale naše hra končila před pokutovým územím domácích. Ti měli první šanci až ve 20. minutě a hned ji využili. Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil, my hráli a domácí jednoduchou hrou na několik brejkových doteků rozhodli o svém jasném vítězství. V závěru jsme domácí přitlačili, snížili a nastřelili ještě dvě břevna,“ uvedl trenér Býchor Michal Škopek.

Toho naštval výkon rozhodčího Sedláčka, stejně jako minulé kolo Hlavničky.

„Rozhodčí Sedláček svou úlohu nezvládal. Hra asi na něho byla již rychlá, nestíhal pohybem a některé zákroky proto nedokázal správně hodnotit. Domácím několikrát odpustil zakopnutí míče, za což má následovat podle pravidel žlutá karta. V závěru došlo k incidentu, kdy se nechal nesmyslně unést domácí Macháček a našeho Jirkovského udeřil pěstí do obličeje. Ten musel s tržnou ránou střídat a jet na šití do nemocnice. Naštěstí již z minulého kola ze zápasu s Jevany víme, že úderem pěstí disciplinární komise trestá stopkou jen na dva zápasy, což mi přijde absolutně absurdní a za běžný faul možná na hranici žluté karty jsou to čtyři zápasy. Škoda, že si rozhodčí zápisy o utkání dopisují doma. Dopíší, co potřebují, a v tomto případě i nepravdivě a nepřesně, což je taky katastrofa,“ dodal rozlobený Michal Škopek.

zdroj Kolínský deník

Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/nekolik-hracu-neudrzelo-nervy-na-uzde-20171114.html

 

Branky: 2x Růžička st., 2x Růžička ml.

Sestava: Bubla - Macháček, Plaček, Modrovič, Holub - Materna, Novák, Lindner, Jedlička - Růžička ml., Růžička st.

Na střídání: Lukáš, Křivský, Králík

Červená karta: Macháček