Porážka s Jíkví

10.10.2022 07:22

"A" mužstvo podlehlo na domácím hřišti Jíkvi 0:1.

„Zápas jsme sice prohráli, ale se ctí. Kluci bojovali, snažili se, našemu výkonu však chyběl gól,“ uvedl trenér Zdeněk Buřič.

„V začátku jsme měli pomalejší rozjezd, poměrně dost kazili a promarnili dobré šance. Hostům se kolem třicáté minuty podařilo šťastně skórovat a svůj náskok už k naší smůle udrželi. V druhé půli kluci přidali a po dobrých akcích jsme byli hodně blízko k vyrovnání. To už však naše snažení často přerušoval pomezní, který mával každé nebezpečí před hostující brankou. Hra byla rozkouskovaná, hosté vzorově předváděli zdržovací taktiku. Ke konci nebyl odpískán penaltový zákrok na našeho hráče. Sporné momenty přibývaly a s tím i velká nervozita. Nakonec můžeme být rádi, že jsme dohráli bez vyloučení,“ podotkl Buřič.

„Víc ani nemá cenu zápas hodnotit. V celém utkání bylo dost jasných rozhodnutí, že hrajeme proti nesportovní přesile. Mrzí mě to, těšíme se na fotbal, jenže pak přijede trio Drábek, Orálek, Budař a udělají si z toho vlastní divadelní vystoupení. S naprostou arogancí a výsměchem všem. Na utkání mě může těšit aspoň náš dobrý výkon proti týmu ze špičky tabulky. Hráčům proto i přes prohru patří pochvala. Je to cesta, jak uspět třeba v příštím zápase,“ dodal Zdeněk Buřič.

zdroj Kolínský deník

Branka: 27. Fichtner. Poločas: 0:1.

Pečky: Cmár – Sejpal, J. Pikner, Richter, Holub – Křivský (62. K. Pikner), Materna (50. Zborník), Brunclík, Zajíc (64. Kašpárek) – Růžička (76. Buřič), Bydlák (88. Cihlář).

 

ZÁPIS O UTKÁNÍ