Posun do čela tabulky

02.10.2017 17:32

"A" mužstvo doma porazilo Velim "B" 3:2 a posunulo se tak do čela tabulky!

„Začátek zápasu byl opatrný z obou stran, ale jakmile padla první branka, tak začal být zápas zajímavý. My jsme se poprvé doma dostali do situace, kdy jsme dvakrát prohrávali a museli jsme skóre srovnávat a to bylo velmi důležité, protože v tomto zápase prohrávat o dvě branky by bylo velmi těžké otáčet. Soupeř po celý zápas ukazoval svou kvalitu a v závěru nás přitlačil ve snaze vyrovnat, to se mu ale nepodařilo, i když k tomu měl dvakrát blízko. Vítězství je pro nás velmi cenné. Velim byla určitě zatím nejsilnější soupeř.

Na hřišti to občas jiskřilo, to k fotbalu patří, ale jinak se obě mužstva soustředila na svou hru a rozdali jsme si to na férovku na hřišti. Velmi oceňuji chování realizačního týmu soupeře především pan Češpiva před i po zápase byl velmi rozumný v názorech,“ hodnotil utkání Petr Šafránek, trenér Peček.

„Výkon je pro mě zklamáním. Prvních dvacet minut nebylo špatných, ale pak jsme postupně ztráceli pohyb a kombinace byly většinou jen na náhodu. Přesto jsme šli dvakrát do vedení, které jsme ale vždy hned ztratili po trestuhodných chybách v obraně. Do druhého poločasu jsme trochu změnili rozestavení, ani to ale velké zlepšení nepřineslo. V závěru jsme byli přece jen blízko remíze, ale opět jsme neproměnili samostatný nájezd a z posledního útoku jsme pak hlavou nastřelili horní tyč branky. Neproměňování šancí nás stojí již třetí zápas body,“ litoval kouč velimské rezervy Jiří Ptáček.

zdroj Kolínský deník

Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/tym-pecek-je-novym-lidrem-20171002.html

Branky: Štégl, Růžička ml., Holub

Sestava: Cihlář - Macháček, Plaček, Modrovič, Konůpek - Materna, Králík, Novák, Štégl - Jedlička, Růžička ml.

Na střídání: Lukáš, Křivský, Holub, Březina, Chudoba