Povinné 3 body

23.04.2018 12:23

"A" mužstvo splnilo povinnost a na domácím hřišti porazilo poslední tým tabulky, Červené Pečky, 6:2!

„Druhé povinné vítězství za sebou těší, ale víme, že nás teď čekají dva těžké zápasy, na které se musíme dobře připravit,“ uvedl trenér Peček Petr Šafránek.

„Zápas jsme opět začali velmi rychlou brankou, když nás Holub tvrdou střelou poslal do vedení. Na další dvě branky jsme si opět počkali až na závěr prvního poločasu. I druhý poločas jsme navyšovali skóre a až v závěru jsme obdrželi dvě zbytečné branky, když jsme si mysleli, že jsme na hřišti sami a nechali jsme soupeře upravit stav zápasu. Soupeř přijel bránit a zřídka se dostával na dostřel naší branky. Pro nás nebylo vždy jednoduché překonávat soupeřovu hradbu, ale trpělivou hrou jsme nacházeli prostory na šance. Řadu šancí jsme nevyužili, přesto nám ty využité stačily na jasné vítězství,“ dodal Šafránek.

„V souboji prvního a posledního týmu tabulky zaslouženě vyhráli domácí. Nám se opět nepodařilo zachytit začátek, hned ve druhé minutě jsme po krásné střele do šibenice prohrávali. Domácí měli převahu, my se snažili hrozit z brejků, ale dlouho si ani jedna strana nedokázala vypracovat větší šanci. Před poločasem jsme nedokázali pohlídat rychlou rozehrávku Peček a po tečované střele jsme inkasovali podruhé. Začátek druhé půle, stejně jako minulý týden, definitivně zlomil náš odpor. Hned v prvních minutách jsme neubránili roh a bylo to o tři góly. Pak už se hrál uvolněný fotbal z obou stran, nám se alespoň povedlo v závěru výsledek zkorigovat,“ uvedl trenér Červených Peček Pavel Pospíšil.

zdroj Kolínský deník

Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/okres-cest-hostu-zachranovalo-dobre-pole-20180424.html

Branky: 3x Holub, Bubla, Růžička ml., Modrovič

Sestava: Cihlář - Richter, Modrovič, Plaček, Holub - Lindner, Lukáš, Králík, Materna - Růžička ml., Růžička st.

Na střídání: Křivský, Štégl, Bubla, Jedlička