Překvapivé vítězství

27.09.2022 06:40

"A" mužstvo ukončilo sérii porážek v Semicích, kde zvítězilo 3:1.

„Asi málokdo čekal, že zrovna ze Semic si odvezeme body, ale zodpovědným výkonem jsme šli úspěchu naproti. Domácí hráli nepříjemnou nátlakovou hru plnou centrů do vápna na vysoké hráče. Ubránění těchto situací byl základ úspěchu. Bodovat jsme potřebovali, a o to víc si ceníme, že se to podařilo v tak těžkém utkání,“ oddechl si trenér Zdeněk Buřič.

„Navíc jsme otáčeli vývoj zápasu. Nejprve jsme zahodili své velké šance a domácí se naopak po jednom z rohů prosadili. Důležité pak bylo, že se nám před půlkou podařilo vyrovnat, to byl hodně pozitivní moment pro naše hráče. A když jsme v začátku druhého poločasu vstřelili druhý gól, bylo vidět, jak moc chceme uspět. Třetí branka byla odměnou za aktivní napadání rozehrávky, ta nám hodně pomohla. Vlastně pak už to bylo hlavně o tom, neudělat nějakou hloupou chybu. A závěrečný tlak se klukům podařilo ustát,“ podotkl Buřič.

„Domácí hráči byli v celém zápase určitě více na míči, měli hodně standardních situací, my však hráli pozorně. Naše obrana byla v posledních zápasech slabší stránkou, ale nyní jsem u kluků viděl velkou snahu to konečně změnit. Pravdou je, že jsme měli v některých situacích i štěstí, ale to v tomto zápase přálo připraveným. Body máme zatím jen z venkovních zápasů, teď bychom potřebovali zabrat i doma,“ dodal Zdeněk Buřič.

zdroj Kolínský deník

Branky: 31. Rychtařík – 44. a 65. Sova, 48. Kudrna vlastní. Poločas: 1:1.

Pečky: Cmár – Sejpal, Holub, J. Pikner, Richter – Zborník (61. Kašpárek, 88. Bydlák), Brunclík, Zajíc (90. Cihlář), Křivský – Müller (40. Materna), Sova

ZÁPIS O UTKÁNÍ