Premiéra v okresním přeboru

24.08.2020 09:12

"B" mužstvo lituje nevyužitých šancí v úvodním kole okresního přeboru v Tuklatech. Ze hřiště soupeře odjelo s prázdnou po porážce 0:5.

„Během dlouhé koronavirové pauzy jsme byli aktivní a podařilo se náš kádr doplnit a hlavně omladit. A že to bylo na hřišti sakra vidět. Dovolím si tvrdit, že utkání bylo v režii našich nováčků. Dvěma góly se uvedl Ivan Žan Kostak, středovou řadu dirigoval famózní Radim Čermák, bojovností a zarputilostí, která vedla k dvěma brankám, se uvedl Daniel Čermák, na levé straně, zejména v druhé půli, kouzlil Šíma Votava. K nim se přidal zbytek mužstva a k vidění byl po dlouhé době v Tuklatech dobrý fotbal. Klíčový moment zápasu přišel v desáté minutě, kdy po našem vedoucím gólů zlikvidoval brankář Pazdera pokutový kop soupeře. Za předvedený výkon všem klukům děkuji. Po takto vysoké výhře ale musíme zůstat nohama na zemi,“ přeje si trenér Tuklat Jiří Halgaš.

„Výsledek je pro nás až moc krutý. Na šance byl zápas vyrovnaný, rozdíl byl jenom v zakončení. Zatímco domácí byli stoprocentní, my neproměnili žádnou. Ani vyložené z brankové čáry. Rozhodující moment byla naše neproměněná penalta za stavu 1:0 po půl hodině hry,“ podotkl trenér Peček B Karel Holub.

zdroj Kolínský deník

 

Branky: -

Sestava: Hanuš - Dobiáš, Holub K., Holub T., Janeba, Růžička, Kašpárek, Novák, Moravec, Konůpek, Vavák

Na střídání: Soukup, Hampl, Felix, Malý, Bydlák, Bortlík