Prohra a další hráčská ztráta

05.04.2022 11:42

"A" mužstvo doma podlehlo Jíkvi 1:2.

„V zápase není vlastně pořádně co hodnotit. Hráli jsme od začátku tak trochu proti přesile, své kluky mohu pochválit, že udrželi nervy na uzdě a v utkání podali bojovný výkon. Přesto si myslím, že jsme měli ze zápasu nějaký bod získat, jenže směrem dopředu jsme byli hodně nepřesní. V přechodu do útoku nám to teď skřípe a vytváříme si málo šancí. Jíkev vytěžila z minima maximum, když obdržela dárek v podobě penalty, a ta druhá střela na bránu, snad ani gólem skončit neměla. Přestřílet soupeře se nám však nepodařilo, zápas ale určitě nevyhrál lepší tým,“ konstatoval trenér Zdeněk Buřič.

„Bohužel, v druhém zápase počítáme druhé vážné zranění, navíc našeho nejlepšího útočníka Tomáše Jedličky. V utkání šel v 55. minutě do brejku, ještě před velkým vápnem se už dostával před posledního bránícího hráče, kapitána hostů, šel by sám na bránu. Poslední obránce Jíkve jej v záchranné brzdě sestřelil způsobem, že tomu klukovi ukončil sezonu. Kupodivu všech faulující hráč dostal jen žlutou kartu. Tomáš má po zákroku zpřetrhané vazy v koleni a čeká jej operace. Tímto mu za celý náš tým přeju, aby se operace zdařila a brzy se uzdravil,“ dodal nazlobený Zdeněk Buřič.

zdroj Kolínský deník

Branky: 89. Králík z PK – 34. Mamurov z PK, 76. Kuchař. ČK: 84. Veselý (J). Poločas: 0:1.

Pečky: Cmár – Švára, Lindner, Richter, K. Pikner – Křivský, Materna, Králík, Kašpárek (74. Zborník) – Jedlička (60. Macháček), Sova (46. Buřič).

ZÁPIS O UTKÁNÍ