Prohra, ale zasloužená

03.06.2018 19:11

"A" mužstvo ztratilo. Po špatném výkonu nestačilo na domácím hřišti na Nučice, prohrálo 2:3.

„Bohužel naše prohra přišla v nejmíň vhodnou dobu a můžeme si za ni sami, jelikož jsme nezvládli závěr zápasu, když jsme hostům darovali dvě branky po našich hrubých chybách v obraně. Naše hra postrádala řadu věcí, především větší bojovnost a vůli po vítězství, a to v tomto zápase platí především na adresu nejmladších hráčů. Jinak byl zápas herně vyrovnaný s řadou nevyužitých šancí na obou stranách. Hosté zaslouženě vyhráli a potvrdili velmi dobrou jarní formu,“ přiznal trenér Peček Petr Šafránek.

„Pouze v jedenácti lidech jsme přijeli na hřiště lídra soutěže. Zápas jsme pojali tak, že si s chutí zahrajeme a nikdo ani moc nepočítal se ziskem bodů. O to větší překvapení bylo, když soupeř působil neškodně a kromě dvou brankových příležitostí si prakticky nevypracoval další šance. Naopak my jsme v prvním poločase nastřelili tři tyče,“ řekl obránce a člen nučického výboru Jan Vedral.

„Úvod zápasu však patřil domácím. Už v první minutě si Jedlička několikrát posunul míč na hranici velkého vápna a technickou střelou přehodil Krutského. Tato branka jako by domácí uspala a hrálo se spíše na druhé straně. Nejprve Novák a chvíli po něm Vlasák orazítkovali tyč. Pak se do dvou velkých šancí dostal Kubalík, který nejprve tváří v tvář Cihlářovi mířil přímo nad něj a byl z toho pouze roh. V závěru poločasu přetažený roh hlavičkoval pouze do tyče. V 51. minutě po pěkně kombinaci Kubalíka a Nováka pohodlně zakončoval Vlasák. O osm minut později z ojedinělé akce šli domácí opět do vedení díky hlavičkové dorážce Materny. V 85. minutě se podruhé v zápase prosadil Vlasák, tentokrát individuálně, když přešel přes několik hráčů a srovnal na 2:2. V závěru dokonal obrat Kubalík, který ve vápně z otočky mířil přesně k levé tyči,“ popsal klíčové okamžiky Jan Vedral.

zdroj Kolínský deník

Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/okres-lidr-prekvapive-prohral-vede-uz-jen-o-bod-20180605.html

Branky: Jedlička, Materna

Sestava: Cihlář - Dobiáš, Modrovič, Plaček, Richter - Holub, Novák, Králík, Materna - Jedlička, Růžička st.

Na střídání: Lukáš, Janeba, Bubla, Štégl