Prohra s lídrem

13.05.2019 12:10

"A" mužstvo nestačilo na domácím hřišti na zkušený tým Hlízova, prohrálo 2:6.

„Soupeř má velmi kvalitní tým složený z hráčů, kteří hráli vyšší soutěže, a to bylo v průběhu zápasu samozřejmě znát. Proto jsme hráli v zataženém bloku a spoléhali na protiútoky. Dvakrát jsme se rychlostně dostali za hostující obranu a z toho byly naše dvě branky,“ uvedl trenér Petr Šafránek.

„Stejně jako v posledních zápasech jsme ale zbytečně inkasovali laciné branky a takto zkušený tým kontroloval vývoj utkání. Stínem zápasu byl hrubý faul hostujícího útočníka na našeho brankaře, který musel ze zápasu odstoupit. Dost nepochopitelně vyvázl útočník pouze se žlutou kartou. Nyní se musíme připravit na velmi důležitý zápas, který nás čeká v Loučeni,“ dodal pečecký šéf lavičky.

zdroj Kolínský deník

„V Pečkách jsme začali dobře. dali jsme rychlou branku po centru, který brankáři vypadl a Lukáš Křelina díky důrazu skóroval. Domácí vyrovnali po špatné komunikaci v obraně a souhře hrubých chyb, to nás trochu opařilo. Během deseti minut jsme si ale vzali vedení díky brance Martina Frejlacha. Od té doby už jsme utkání kontrolovali. Jsem rád, že nám to funguje v útočné fázi, v posledních zápasech proměňujeme většinu našich šancí. Zrovna proti Pečkám bylo šancí více, ale šest branek je dobrá vizitka. Co mě mrzí, je to, že branky také dostáváme, proti Pečkám jsme inkasovali ze dvou útoků, Sázava se také jednou prosadila ze dvou šancí, se Škvorcem jsme také inkasovali, těch branek je moc. Vzadu málo komunikujeme, hra není špatná, dopředu jsme hráli opravdu dobře, akorát se musíme zlepšit v obraně,” zhodnotil utkání trenér hlízovských fotbalistů David Linhart.

zdroj Kutnohorský deník

 

Branky: Růžička, Jedlička

Sestava: Kopecký - Lindner, Pikner, Macháček, Richter - Lukáš, Křivský, Jedlička, Králík, Sosvor - Růžička

Na střídání: Holub, Novák, Mužík, Cmár, Modrovič, Konůpek