Sobotní derby

19.09.2019 10:00

O víkendu se můžete těšit na derby "B" mužstva. O první venkovní body bude u nováčka bojovat "A" mužstvo.

Sobota 21. září

Žáci hrají v Zelenči.

Starším žákům se prozatím daří spíše na hřištích soupeřů. Z celkových 7 získaných bodů jich získali 6 na venkovních hřištích. Zeleneč má za sebou 3 domácí utkání, ve kterých získala pouze 1 bod. Utkání začne v 9:30, rozhodčí Horák.

Mladší žáci si v minulém kole připsali do tabulky první 3 body. Navázat na vítězné utkání budou chtít na hřišti aktuálně 8. týmu tabulky. Utkání začne v 11:10, rozhodčí Horák.

V sobotu odpoledne se na stadionu AFK bude hrát derby. "B" mužstvo přivítá Dobřichov. Pro naše mužstvo to bude teprve druhé domácí utkání této sezóny. V tom prvním zvítězil jasně 7:2. V minulém kole získalo také první venkovní bod, když remízovalo v Kouřimi. Sobotní soupeř získal prozatím 5 bodů (3 doma, 2 venku). Utkání začne v 16:30, rozhodčí Vokoun.

Neděle 22. září

Dorost v minulém kole poprvé nebodoval. Napravit zaváhání z Českého Brodu se dorostenci pokusí na domácím hřišti proti Tuchorazi. I přes porážku se naši hráči drží, díky lepšímu skóre, na 1. místě. Tuchorazi patří s 6 body 6. místo. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Kaucký.

Na hřišti nováčka I. B třídy zakončí víkend "A" mužstvo. V Býchorech se pokusí naši hráči připsat do tabulky první venkovní body. První pokus v Sadské nevyšel. Doma to zatím ale funguje: 3 zápasy -> 3 výhry. Býchory prozatím posbíraly 4 body. V minulém kole dokonce bodovaly na hřišti favorizované Sadské. Poslední vzájemný duel se hrál na konci předloňské sezóny. Naše mužstvo v Býchorech zvítězilo 3:1 a následně dokráčelo za postupem z okresního přeboru. Utkání začne v 16:30, rozhodčí Říha, AR1 Pagáč, AR2 Mareš.