Speciální nabídka běžecké diagnostiky

03.10.2019 08:53

Využijte nabídku, kterou náš klub obdržel.

Jedná se o běžeckou diagnostiku došlapu chodidel. Tato metoda slouží ke správnému výběru vhodné obuvi dle konkrétních dysfunkcí, ale zároveň odhalí případné zdravotní problémy, které můžete odstranit včasnou návštěvou odborníka. Služba není časově náročná, během 10 minut se dozvíte základní informace o dysbalancích v biomechanice pohybu a následná doporučení. Pro sportovce ve vývojově – růstové fázi se jedná převážně o informativní diagnostiku aktuálního stavu.

V prodejnách Triexpertu na Floře (Přemyslovská 2845/43), Andělu (Radlická 14) nebo v Holešovicích (Argentinská 420/4) se vám budou věnovat naši experti na běžeckou diagnostiku.

  • Běžeckou diagnostiku v hodnotě 500,-Kč vám nabízíme v ceně 250,-Kč
  • Pokud si zároveň zakoupíte na prodejně boty, máte diagnostiku zdarma, na zakoupenou obuv slevu 20% a zároveň slevu 25% na oblečení. Sleva platí na všech pražských prodejnách (Flora, Anděl, Holešovice). Jestliže si boty nevyberete hned při první návštěvě, zaplatíte diagnostiku v ceně 250,-Kč a dostanete voucher k nákupu bot s platností 2 měsíce. Pokud voucher využijete, bude vám následně odečtena sleva ve výši 250,-Kč i sleva 20%.
  • Stačí na prodejně nahlásit jméno a název klubu a sleva je vaše.
  • Pro všechny věkové kategorie od velikosti bot 32,5 (20 cm)

Více informací na https://www.triexpert.cz/bezecka-diagnostika