Startují také žáci

14.03.2018 18:02

Mužstva dospělých čekají poslední přípravná utkání. Žáci zahajují mistrovskou soutěž!

Pátek 16. března

Opět po roce je tady Sportovní ples fotbalového klubu AFK Pečky. Začínáme ve 20 hodin v Kulturním středisku Pečky. Více informací naleznete zde.

Sobota 17. března

Přátelské utkání čeká "B" mužstvo, soupeřem budou Cerhenice. Začátek utkání ve 14 hodin. Hrát se bude v Ratenicích. ZRUŠENO!

Neděle 18. března

Druhé jarní kolo čeká dorost, který zajíždí do Vrd. Narazí na sebe sousedi z tabulky. Našemu mužstvo patří se 30 body 3. místo, Vrdy jsou na 4. místě a na naše mužstvo ztrácí pouhé 2 body. Podzimní utkání skončilo porážkou našeho mužstva na stadionu AFK 0:5. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Blatný. ODLOŽENO!!!

Žáky čeká první jarní kolo, míří do Kutné Hory.

Po podzimu je mužstvo starších žáků přesně v polovině tabulky. Kutná Hora odehrála o 2 utkání méně a v tabulce má o 11 bodů méně, než naše mužstvo. Na podzim zvítězilo na domácím hřišti naše mužstvo poměrem 7:0. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Pospíšil.

Mladší žáci AFK mají za sebou zimní turnaj na Junioru Praha a soustředění, které absolvovali minulý týden. Po podzimu je naše mužstvo na 6. místě s 18 body. Kutné Hoře patří s 10 body předposlední místo. Utkání začne v 11:55, rozhodčí Pospíšil.

"A" mužstvo čeká poslední přátelské utkání. Od 15 hodin hraje na UMT v Kolíně proti Sokolči.

Minulý víkend

Neděle 11.března

Dorost - Č. Pečky 5:1