Výhra na hřišti nováčka

13.05.2018 09:33

Další 3 body do tabulky si "A" mužstvo připsalo po vítězství 3:1 v Tuklatech!

„Chtěli jsme dobře bránit a ojedinělé protiútoky proměnit v branku. Soupeř byl velmi kvalitní, rychlost hostujících hráčů nám dělala veliké problémy. Při prvním obdrženém gólu jsme nechali nepochopitelně spousty času hráčům Peček pro kolmici za obranu, druhá branka byla velmi šťastná, ale zároveň moc pěkná střela ze střední vzdálenosti. Ještě za stavu 0:1 jsme měli vyloženou šanci, kterou jsme neproměnili, v těchto těžkých utkáních je to problém. Do druhé půle jsme šli se stejnou taktikou, bohužel se hned na začátku zranil Petr Jambor. Po krásné přihrávce od Lukáše Sittera se právě střídající Nešpor prosadil střelou z hranice šestnáctky. V těchto minutách jsme měli více ze hry, hosté polevili a my jsme se postupně dostávali do hry. Bohužel nás srazila hrubka, kdy nepříliš povedený odkop z obrany se ihned vrátil na hostujícího útočníka, který samostatný průnik proměnil. Třetí branka nám vzala veškerou naději a hosté zaslouženě vyhráli,“ přiznal trenér Tuklat Roman Nešpor.

„Jsem rád za vítězství, přestože se od nás očekávalo. Také těší, že jsme zápas dohráli v plném počtu, jelikož jsme v prvním poločase dostali řadu žlutých karet a od nich k červené není tak daleko. Na začátku zápasu jsme se nemohli vůbec dostat do hry, jelikož nás domácí zatlačili řadou trestných kopů směřujících k naší brance. Naštěstí jsme to přežili a postupně jsme začali domácí přehrávat a s tím přišly i šance. Jednu z nich jsme proměnili. Ke konci poločasu napřáhl ke krásné střele Lukáš a míč skončil od břevna v brance. Ve druhém poločase jsme chtěli dát uklidňující třetí gól, ale bohužel kontaktní branku vstřelili domácí. Naštěstí jsme se třetí branky dočkali a zaslouženě vyhráli. Některé další šance jsme neproměnili. Náš výkon nebyl mimořádný, ale našla se tam řad hezkých kombinací, ale i pasáže, které neměly takovou kvalitu,“ podotkl trenér Peček Petr Šafránek.

„Chci poděkovat domácím hráčům za velmi slušné chování k nám i objektivní pohled na zápas. Co nás nejvíce překvapilo, že domácí po prohraném zápase přišli s omluvenkou ze zlatavého moku s tím, že se distancovali od některých věcí, se kterými během zápasu nesouhlasili. I proto jim přeji, aby získali potřebné body k záchraně,“ dodal Šafránek.

zdroj Kolínský deník

Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/okres-strelci-se-cinili-celkem-padlo-39-branek-20180515.html

Branky: Králík, Lukáš, Růžička st.

Sestava: Cihlář - Macháček, Modrovič, Plaček, Richter - Novák, Lukáš, Králík, Materna, Lindner - Růžička st.

Na střídání: Křivský, Růžička ml., Bubla, Štégl, Holub