Z Hlízova s prázdnou

15.10.2018 13:45

"A" mužstvo bojovalo na hřišti favorita, nakonec ale padlo poměrem 1:2.

„Kvalitní domácí tým měl po celý zápas územní převahu. My hráli ze zajištěné obrany a spoléhali na protiútoky. Na první rychlou branku jsme dokázali stejně rychle odpovědět, když Materna využil nedorozumění domácí obrany a brankaře. Do přestávky jsme udělali jednu hrubou chybu, po které následovala penalta a ta nakonec rozhodla o vítězství domácích. Přestože jsme prohráli, tak jsme do poslední minuty hráli a mohli si odvést alespoň jeden bod. Dvě šance jsme na to měli. Nejprve domácí brankař reflexivně vyrazil hlavičku Růžičky a v samém závěru Růžička utekl domácí obraně, ale nenašel před prázdnou brankou volného Moravce. Škoda. Víc mě ale mrzí, že jsme takto nepřistoupili ke dvěma posledním domácím zápasům, protože to bychom body určitě získali,“ řekl trenér Petr Šafránek.

„Ještě bych pochválil trojici rozhodčích, která utkání vedla oboustranně férově," dodal.

zdroj Kolínský deník

„Hned ze začátku utkání jsme se dostali po krásné standardce Tomáše Švába, ze které se prosadil Pavel Růžička. Myslím si, že jsme hráli dobře, přestože to nebylo úplně jednoduché. Hosté zalezli do obrany a z odkopnutého míče vyrovnali. To už je taková naše klasika, dostáváme branky prakticky z ničeho, tentokrát po nedohodě mezi brankářem a obráncem. Ještě v prvním poločase jsme si vzali díky penaltě vedení zpět. Druhý poločas jsme se snažili přidat pojišťovací branku a hrát v klidu. Šance jsme sice měli, ale branku jsme nevstřelili. Na konci zápasu nás podržel brankář Míšek, který vychytal jednu z mála šancí hostů. Kluky bych chtěl pochválit, foukal silný vítr, a to je v Hlízově problém. Vítr si s balonem občas dělal, co chtěl. Trochu mě mrzí obdržená branka, kterou jsme dostali téměř z ničeho. Na druhou stranu mě až tak nemrzí koncovka, měli jsme dvě jasné šance, ze kterých jsme dali dvě branky, “ zhodnotil utkání hlízovský trenér David Linhart.

Zdroj: https://kutnohorsky.denik.cz/fotbal-kraj/zruc-nadelila-bilemu-podoli-pet-branek-hlizov-porazil-pecky-20181015.html

zdroj Kutnohorský deník

Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal-kraj/pecky-sahaly-na-pude-favorita-po-bodu-20181015.html

Branky: Materna

Sestava: Cihlář - Lindner, Modrovič, Holub, Richter - Materna, Moravec, Novák, Křivský, Mužík - Růžička

Na střídání: Jedlička, Lukáš, Svobodník