Žáci a dorost končí

08.06.2018 09:51

Předposlední víkend této sezóny! Žáci a dorost hrají naposledy.

Sobota 9. června

"A" mužstvo si zkomplikovalo situaci, když minulý víkend prohrálo. Na čele tabulky má nyní už jen jednobodový náskok. V posledním venkovním utkání této sezóny zajíždí na hřiště Býchor. Jeden z nejlepších týmů soutěže bojuje o konečné 3. místo. Býchory se také mohou chlubit nejlepší defenzívou. Ve 24 zápasech inkasovaly pouze 30 branek. Proti ale bude stát tým s nejlepší ofenzívou. AFK nastřílelo nejvíce branek v celé soutěži (85). Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Křivka.
 

Neděle 10. června

Derniéra v této sezóně čeká dorostence, kteří na domácím hřišti přivítají Velký Osek. Favoritem utkání bude naše mužstvo, které v posledních dvou zápasech nastřílelo 18 branek. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Nepovím.

Na hřišti Obrub zakončí sezónu žáci!

Na neutrálním hřišti se střetnou starší žáci AFK a Kosmonos. Našemu mužstvo nadstavba vůbec nevyšla. 9 zápasů a pouze 4 body. Kosmonosy nasbíraly v 7 zápasech 10 bodů. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Musil.

Mladší žáci AFK budou chtít navázat na poslední utkání, ve kterém předvedli nejlepší výkon sezóny. Výhra je může přiblížit ke konečnému 4. místu. Utkání začne v 11:55, rozhodčí Musil.

Šlágr víkendu v neděli odpoledne na stadionu AFK! Druhý přivítá prvního. "B" mužstvo hostí Český Brod "C". Naše mužstvo v minulém kole ztratilo a na svého soupeře nyní ztrácí 4 body. Hosté tak mohou po tomto utkání slavit celkové vítězství ve III. třídě. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Trumpus.

Minulý víkend

Sobota 9. června

Býchory - "A" od 17:00

Neděle 10. června

Dorost - V. Osek od 10:15

Kosmonosy - St. žáci od 10:15

Kosmonosy - Ml. žáci od 11:55

"B" - Č. Brod "C" od 17:00