Začínají i zbylá mužstva

20.03.2019 14:53

Minulý víkend zahájili sezónu žáci. O tomto víkendu se k nim připojí dorost, "A" a "B" mužstvo.

Sobota 23. března

Žáky čeká další domácí zápas, soupeřem bude Pšovka Mělník.

Možná až překvapivě vstoupili do jarní části starší žáci, když minulý víkend poslali domů Kutnou Horu s debaklem 0:7. Pšovka Mělník, která je aktuálně na předposledním místě, v minulém kole bodovala, na domácím hřišti si připsala bod za remízu 2:2 s týmem Kosmonos. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Pikner.

To mladší žáci půjdou do utkání napravit zaváhání z minulého kola. Soupeř je, stejně jako před týdnem Kutná Hora, v tabulce před našimi hráči. V minulém kole ale Pšovka doma překvapivě prohrála, když nestačila na Kosmonosy poměrem 1:2. Přitom Kosmonosy získaly na podzim pouhé 4 body. Utkání začne v 11:55, rozhodčí Pikner.

Těžký soupeř čeká na úvod jara dorostence. V Kutné Hoře na sebe narazí 3. tým tabulky a aktuální lídr. Na podzim se oba soupeři rozešli smírně po remíze 1:1. Utkání začne ve 14 hodin, rozhodčí Klobása, AR1 Pipek, AR2 Chalupa.

O první jarní body a o důležité body v boji o záchranu v I. B třídě bude bojovat "A" mužstvo na hřišti v Pátku. Oba sobotní soupeře od sebe dělí pouze 3 body, podzimní utkání skončilo výhrou našeho mužstva 1:0. Naše mužstvo má za sebou náročnou zimní přípravu a několik přátelských zápasů. Utkání začne v 15 hodin, rozhodčí rozhodčí Šnýdr, AR1 Obrajtr, AR2 Horvát.

Neděle 24. března

Víkend zakončí na stadionu AFK "B" mužstvo. Soupeřem budou Zásmuky - po podzimu 7. tým tabulky. Naše mužstvo má po podzimu 16 bodů, které stačí na 9. místo. V zimní přípravě sehrálo pouze jedno utkání, které na hřišti Tatec prohrálo. Utkání začne v 15 hodin, rozhodčí Dvořák.

Minulý víkend