Zkušenost rozhodla

05.11.2018 12:46

"A" mužstvo nestačilo na domácím hřišti na favorizovanou Sokoleč a prohrálo 0:4.

„Hrál se zajímavý zápas, který měl svou kvalitu, a kde zaslouženě vyhrál favorit, kterému se zatím nemůže náš mladý tým vyrovnat. Porážka je ale pro nás nepříjemně vysoká. O konečném výsledku zkušený soupeř rozhodl v závěru zápasu, kdy trestal naši již hodně otevřenou hru,“ přiznal trenér Petr Šafránek.

Pečky držely v první půli s favoritem krok. Prohrávaly pouze o gól. Po změně stran inkasovaly ještě třikrát.

„První poločas byl z naší strany velmi dobrý, dokázali jsme organizovaně bránit střed hřiště a těžili jsme z rychlosti našich útočníků. Bohužel jsme opět nedokázali žádný z našich útoku zakončit brankou, a to se pak těžko získávají body. V poločase jsme prohrávali o gól a zápas byl stále otevřený. Po druhé brance jsme museli hrát na větší riziko a soupeři jsme dávali víc prostoru pro jeho hru, a to rozhodlo. Do 80. minuty jsme měli řadu pološancí, ale nedokázali jsme trefit branku. Soupeř měl samozřejmě také šance, a v tom byl zápas určitě zajímavý,“ podotkl Šafránek.

Ten se zlobil na výkon ženy v „černém“.

„Vždy rád pochválím i kvalitní výkon rozhodčích.Tentokrát si pochvalu určitě nezaslouží asistentka rozhodčího Tereza Holakovská, která při posuzování některých důležitých momentů neměla stejný metr,“ zlobil se pečecký trenér.

zdroj Kolínský deník

„Naše malé derby před krásnou návštěvou začalo velmi bojovně z obou stran. Rychlostně vybavení hráči soupeře nám, hlavně v první půli, dělali velké starosti. Po změně stran a vedení jedna nula se nám rozehrál střed zálohy, což rozhodlo. Konec zápasu už byl v naší režii. V útoku zahrál velmi dobře Auer, který byl téměř u všeho,“ chválil tým trenér Sokolče Robert Jirák.
Zdroj: https://nymbursky.denik.cz/fotbal-kraj/derby-i-b-tridy-nabidlo-sest-golu-navrch-jeste-penalty-20181105.html

zdroj Nymburský deník

Branky: -

Sestava: Cihlář - Macháček, Modrovič, Holub, Richter - Mužík, Novák M., Křivský, Lindner, Jedlička - Růžička

Na střídání: Konůpek D., Novák L., Konůpek J., Materna, Lukáš, Svobodník

Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal-kraj/pecky-favorita-nezaskocily-20181104.html