Ztráta dvoubrankového vedení

02.09.2018 09:40

"A" mužstvo vedlo na hřišti Vrd ještě v 66. minutě 3:1. Nakonec si ze hřiště soupeře odváží pouze bod za remízu 3:3 a následnou porážku na pokutové kopy.

„Byl to zajímavý zápas do poslední minuty, ve kterém jsme zbytečně přišli v posledních minutách o vítězství,“ posteskl si trenér Petr Šafránek.

„Určité zklamání v našem táboře panuje, protože jsme vedli 3:1 a zápas bohužel nedotáhli do vítězného konce. Je to zbytečná ztráta,“ podotkl.

Hvězdou zápasu byl Štěpán Růžička, který vstřelil všechny tři góly svého týmu. Na jeho hattrick ale dokázaly Vrdy zareagovat.

„Domácí hráli více na naši polovině a byli velmi nepříjemní svým důrazem a nakonec si body vybojovali. Bylo vidět, že se na nás dobře připravili, ale naše dobře organizovaná defenziva je nepouštěla do šancí. Hlavně si domácí nedokázali poradit se Štěpánem Růžičkou, který vstřelil tři branky. I další naše útočné výpady byly velmi nebezpečné. Jenom škoda, že jsme nepřidali další branky,“ litoval Šafránek.

Nakonec je za bod rád. „Neprohráli jsme venku, a to se určitě počítá,“ dodal.

zdroj Kolínský deník

Nováček soutěže z Vrdů v minulém zápase porazil Sázavu na penalty. V sobotu vyhrál opět po penaltách, do Vrdů přijelo mužstvo z Peček. Jednalo se o pohledné utkání, ve kterém se střetly dva kvalitní týmy.
Domácím dělal problém zejména pečený Štěpán Růžička, který v utkání zaznamenal hattrick během pouhých jednadvaceti minut. Za domácí mužstvo skórovali Michal Rejthárek po jednom gólu a Jiří Nesládek po dvou, přitom jeho druhý vstřelený gól padl po penaltovém kopu v osmdesáté sedmé minutě. V prodloužení se domácí mohli ujmout vedení, to by ale Nesládek musel mířit z přímého kopu o pár centimetrů vedle, protože nastřelil jen tyč.

Trenér Vrdů David Plašil měl oproti hlízovskému trenérovi důvod k radosti: „Myslím si, že soupeř se na nás velmi dobře připravil. Jejich sestava 4-5-1 nám dělala velký problém. Hráli na protiútoky, nechali nás na balonu, což nám tak úplně nevyhovuje. Soupeř se dostal do vedení 3:1. Naši hráči ale mají vítěznou mentalitu, a tak se vyhecovali k dobrému výkonu, a nakonec jsme jen pár minut před koncem vyrovnali z pokutového kopu a v nastavení jsme ještě nastřelili brankovou konstrukci. Remíza byla zasloužená, hráli jsme s velmi kvalitním soupeřem. Dva body určitě bereme.“
Zdroj: https://kutnohorsky.denik.cz/fotbal-kraj/hlizov-a-vrdy-berou-dalsi-body-oba-tymy-vyhraly-na-penalty-20180902.html

 

Zdroj: https://kutnohorsky.denik.cz/fotbal-kraj/hlizov-a-vrdy-berou-dalsi-body-oba-tymy-vyhraly-na-penalty-2018090zdroj Kutnohorský deník

Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal-kraj/ruzickuv-hattrick-k-vyhre-nepomohl-20180902.html

 

Branky: 3x Růžička

Sestava: Cihlář - Materna, Modrovič, Macháček, Richter - Křivský, Moravec, Mužík, Králík, Jedlička - Růžička

Na střídání: Lukáš, Novák, Panýrek, Dobiáš

Na pokutové kopy 5:3