Ztráta na úvod jara

25.03.2018 18:05

"A" mužstvo v prvním jarním kole prohrálo na pokutové kopy v Libodřicích. V základní hrací době skočilo utkání 1:1.

„První jarní utkání se hrálo ve vysokém tempu a bylo oboustranně vyrovnané. Jedinou kaňkou bylo vyloučení Sovy, který se po nesmyslném faulu nechal zbytečně vyloučit. Hráčům chci poděkovat za bojovnost, kterou jsme utkání otočili ve vítězný konec. Rozhodčí Dvořák pískal bezchybně a s přehledem,“ konstatoval trenér Libodřic Vladimír Zelinka.

„Jednoznačné zklamání. Pár minut před koncem jsme vedli a byli blízko vítězství a třem bodům, ale nakonec máme pouze jeden,“ posteskl si trenér Peček Petr Šafránek.

„Myslím si, že jsme se vzájemně nepřekvapili. Domácí po většinu zápasu nakopávali dlouhé míče, my jsme byli připraveni a domácí jsme do šancí nepouštěli. My se snažili hrát kombinačně, ale v naší hře bylo dost nepřesností. Nedokázali jsme si připravit stoprocentní šance a tak poločas skončil bez branek. Domácí hráli druhý poločas bez vyloučeného hráče, pro nás to ale nebyla velká výhoda. Domácí se ještě více zatáhli a hráli na brejky. My měli problémy dostat se do šancí, ale branku jsme dali a místo toho, abychom dali druhou a asi rozhodující, tak jsme v závěru po jediné úspěšné akci domácích branku dostali. Tak to ale ve fotbale občas bývá. I štěstí se k nám obrátilo zády, když jsme nastřelili tyč a několik střel minulo branku soupeře jen těsně. Libodřice celý zápas bojovaly a tak si remízu zasloužily. Od některých našich hráčů bych očekával větší vůli po vítězství,“ přiznal Šafránek.

zdroj Kolínský deník

Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/okres-libodrice-zaskocily-lidra-vytahla-se-i-radim-20180327.html

 

Branky: Štégl

Sestava: Hemmer - Holub, Plaček, Modrovič, Konůpek - Lindner, Novák, Králík, Materna - Růžička ml., Růžička st.

Na střídání: Křivský, Lukáš, Richter, Dobiáš, Štégl, Svobodník

Na pokutové kopy 4:2