Ztráta ve druhé půli

24.09.2019 13:32

"A" mužstvo v Býchorech vedlo, nakonec ale odjelo s prázdnou. Prohrálo 1:2.

„Hosté od začátku hráli jednoduše, a když přišla naše hrubka, dokázali ji potrestat. Od té doby jsme přestali hrát. Byli jsme bez pohybu a dělali mnoho nepřesností,“ posteskl si trenér Býchor Michal Škopek.

„Obě mužstva nastoupila nekompletní. U nás to bylo znát výrazněji, protože jsme nedokázali některé hráče herně nahradit. Není to žádná výmluva, ale pouze fakt, se kterým jsme se museli vypořádat. Jinak jsme první poločas odehráli velmi disciplinovaně a domácí jsme nutili pouze nakopávat míče. Z toho příliš nebezpeční nebyli. Navíc nám domácí darovali první branku po jejich hrubé chybě,“ uvedl trenér Peček Petr Šafránek.

Býchory po první ztrácely, po změně stran ale dvěma góly nepříznivý výsledek otočily ve svůj prospěch. Hlavní zásluhu na tom měl Lev, který se trefil dvakrát.

„V přestávce jsme si důrazně chyby vyříkali a následně nastoupili v úplně jiné podobě. Utkání jsme dokázali otočit a díky druhému poločasu vyhrát,“ těšilo Michala Škopka.

Nejprve Jakub Vyhnánek rozehrál dobře trestný kop a Lev šikovně míč uklidil do branky. Druhý a vítězný gól padl po pěkné kombinaci hráčů na levé straně. Následoval centr do pokutového území, kde se Lev dobře zorientoval a nedal hostujícímu gólmanovi šanci.

„Druhý poločas domácí začali více kombinovat a vytvářeli si velký tlak, kterému jsme odolávali. Ale nakonec nás zlomil jejich nejlepší hráč Lev, který dvěma góly skóre otočil. My jsme si ve druhém poločase dokázali do většinou otevřené obrany vytvořit šance, ale Švára, dvakrát Proskočil a Holub je neproměnili, a tak jsme zůstali bez bodu. Poslední okresní derby jsme prohráli, a jelikož jsme v poločase vedli, tak mě ztráta bodů mrzí,“ dodal smutný Petr Šafránek.

zdroj Kolínský deník

Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal-kraj/bychory-paradne-uctily-pamatku-milana-jakubu-20190923.html

 

Branky: Proskočil

Sestava: Kopecký - Materna, Pikner, Křivský, Richter - Lindner, Jelínek, Králík, Mužík, Švára - Proskočil

Na střídání: Holub, Konůpek, Stuchlík, Štégl, Cmár