Zvládne Áčko i třetí domácí utkání?

11.09.2019 09:45

Na stadionu AFK se hrají zápasy až v neděli.

Sobota 14. září

Dorostu se v úvodu sezóny daří na jedničku. Všechny tři utkání zatím dorostenci zvládli bez zaváhání, navíc ještě neinkasovali. V sobotu dopoledne se představí v Českém Brodě, kterému prozatím patří 3. místo, když ve třech zápasech dvakrát zvítězil a jednou prohrál. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Kvasnička.

První body ze hřiště soupeře se pokusí přivézt "B" mužstvo. V tabulce venkovních zápasů je naše mužstvo prozatím poslední. Sobotní soupeř - Kouřim "B" - je po 3. kole na 2. místě (7 bodů). Utkání začne v 16:30, rozhodčí Rozvoral.

Neděle 15. září

Doma hrají žáci, soupeřem budou Benátky nad Jizerou.
 

Na své první body z domácího prostředí čekají starší žáci. Za sebou mají dvě domácí utkání, ve kterých nebodovali, navíc pouze jednou skórovali a desetkrát inkasovali. Utkání začne v 9:30, rozhodčí Kurka.

Také mladší žáci na své první domácí body stále čekají. Tentokrát ale narazí na tabulkově slabšího soupeře. Utkání začne v 11:10, rozhodčí Kurka.

2 zápasy a plný počet 6 bodů. Na domácím stadionu se naopak prozatím daří "A" mužstvu, které bude chtít získat další důležité body do tabulky. Soupeřem bude nováček soutěže - Tři Dvory. Hosté si do tabulky připsali prozatím 3 body a do nedělního utkání půjdou s porážkou z minulého kola 1:7 proti Sadské. Utkání začne v 16:30, rozhodčí Kaucký, AR1 Černoch, AR2 Bartůšek.

Minulý víkend

neděle 8. září

Mnichovice - Dorost 0:4
Kozojedy - "B" 4:2

"A" - Kněžice 3:2

 

středa 11. září