Áčko hostí nejstarší fotbalový klub v Česku

17.10.2018 13:04

Na stadionu AFK se představí v sobotu žáci, v neděli "A" mužstvo.

Sobota 20. října

Žáci přivítají na domácím hřišti Kosmonosy.

Starší žáci v minulém kole překvapivě zvítězili na hřišti 2. týmu tabulky. Navázat na tento zisk se pokusí proti sousedovi v tabulce. Oba sobotní soupeře dělí na 7. a 8. místě pouze 2 body. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Šafránek.

Mladší žáci budou chtít zvítězit i ve svém třetím domácím utkání této sezóny. Soupeř je aktuálně se 4 body na předposledním místě. Na hřištích soupeřů Kosmonosy ještě nebodovaly. Utkání začne v 11:55, rozhodčí Šafránek.

Na hřištích soupeřů získalo naše "B" mužstvo prozatím 2 body. Sobotní soupeř, Kouřim "B", odehrála na svém hřišti 4 zápasy, ve kterých získala 3 body. Našemu mužstvo se střelecky daří spíše na domácím hřišti (3 zápasy -> 21 branek), venku to zatím není úplně ono (5 zápasů -> 4 branky). Utkání začne v 15:30, rozhodčí Klíma.

Neděle 21. října

O další důležité body bude bojovat dorost na hřišti Mnichovic. Po minulém kole se naše mužstvo posunulo na 2. místo, kvůli horšímu skóre. Mnichovice se drží s 16 body na 4. místě. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Drábek.

Zajímavé utkání se očekává v neděli odpoledne, ve kterém už potřebuje "A" mužstvo bodovat. Na stadion AFK přijede nejstarší fotbalový klub v Česku - FK Loučeň 1893. Naše mužstvo nezvládlo poslední dvě domácí utkání. V minulém kole prohrálo těsně 1:2 na hřišti favorizovaného Hlízova. Loučeň je s 13 body na 4. místě. V posledních třech zápasech získal náš nedělní soupeř pouze 1 bod. Utkání začne v 15:30, rozhodčí Pejša, AR1 Říha, AR2 Sandev.

Minulý víkend