Áčko hraje o naději

26.04.2019 08:14

Na domácím hřišti hrají žáci a "A" mužstvo.

Sobota 27. dubna

Po týdnu hrají doma opět žáci, přivítají Český Brod.

Starší žáci půjdou do utkání s cílem přerušit dvouzápasovou sérii porážek, ve kterých inkasovali 16 branek. Soupeř je v tabulce bez bodu na posledním místě. V podzimním duelu zvítězilo naše mužstvo 4:1. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Šafránek.

Minulý víkend vyhořeli mladší žáci na hřišti posledního týmu tabulky. Napravit toto zaváhání se pokusí proti týmu, který je na místě 4. Utkání začne v 11:55, rozhodčí Šafránek.

"B" mužstvo si v minulém kole připsalo první jarní porážku. Vrátit se na vítěznou vlnu má na hřišti posledního týmu tabulky. Dolní Chvatliny získaly v 18 zápasech pouhé 2 body. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Volenec.

Neděle 28. dubna

O udržení na čele tabulky bude bojovat dorost v Uhlířských Janovicích, kde nastoupí v roli jasného favorita. Naše mužstvo si stále drží jednobodový náskok před druhými Štítary. Soupeř je se ziskem pouhých 4 bodů na posledním místě. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Babák.

"A" mužstvo se propadlo na předposlední místo. V nedělním domácím utkání bude bojovat o naději, ale především o veledůležité body. Na stadion AFK přijede poslední tým tabulky - Uhlířské Janovice. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Jeřábek, AR1 Svoboda, AR2 Pejša.

Minulý víkend