Áčko potřetí doma

21.09.2018 09:31

Minulý víkend, ve kterém se také slavilo 110 let AFK, byl velice úspěšný!

Sobota 22. září

Žáci hrají poprvé doma! Soupeřem bude FC Mělník.

Začátek nové sezóny našim starším žákům nevyšel. Ve 3 zápasech si připsali pouze 1 bod. Naopak soupeř je na tom o mnoho lépe. Za 4 kola posbíral už 10 bodů. Doufejme, že domácí prostředí našemu mužstvu pomůže. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Kubečka.

Také mladší žáci vyhlíží první domácí utkání, ve kterém chtějí uspět. V minulém zápase naše mužstvo bylo lepší, ale nakonec smolně prohrálo o 2 branky. Na kontě mají oba týmy shodně 3 body. Utkání začne v 11:55, rozhodčí Kubečka.

V sobotu odpoledne se bude v Radimi hrát derby domácího mužstva proti našemu "B" týmu. Domácí budou bojovat o první domácí vítězství za 3 body. Naše mužstvo bude chtít navázat na vydařené utkání z posledního kola. Utkání začne v 16:30, rozhodčí Salava.

Neděle 23. září

Na horkou půdu Vrd míří naši dorostenci. Na Kutnohorsku naše mužstvo, které má prozatím průměr 4 vstřelené branky na utkání, nečeká rozhodně nic snadného. Domácí mají na kontě jednu výhru, jednu prohru a jednu remízů. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Pudil.

Potřetí v řadě na domácím hřišti. Po 2 zápasech jsou z toho zatím 4 body. Připsat si do tabulky další důležité body a natáhnout sérii neporazitelnosti v normální hrací době. Na stadion AFK přijede aktuálně poslední tým tabulky - TJ Liblice. Hosté už jsou jediným týmem, který v této sezóně ještě nebodoval. Snad tuto bilanci nezmění v nedělním utkání. Naše mužstvo má aktuálně, po 4 kolech, 8 bodů. Utkání začne v 16:30, rozhodčí Vyhnal, AR1 Stránský, AR2 Hanák.

Minulý víkend

Čtvrtek 13. září

Sobota 15. září

AFK - Real Top Praha 3:6