Áčko s nováčkem

09.09.2020 17:18

Dorost a "B" mužstvo zajíždí opět ven.

Sobota 12. září

Dorost si po nevydařeném vstupu do sezóny spravil chuť a v minulém kole zvítězil v Týnci nad Sázavou. Tento víkend zajíždí do Českého Brodu, který získal ve 2 kolech 4 body. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Babák.

"B" mužstvo čeká třetí venkovní utkání této sezóny. První body se pokusí získat v Bečvárech. Domácímu mužstvu loňská (nedohraná) sezóna vůbec nevyšla. Letos je to prozatím lepší: 3 zápasy -> 9 bodů. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí bude doplněno.

Neděle 13. září

Po týdnu hrají opět žáci, doma hostí Vyžlovku.

Druhé domácí utkání nové sezóny čeká starší žáky, kteří se pokusí obrat o body nováčka skupiny. Vyžlovka prozatím boduje, 4 zápasy -> 8 bodů. Prozatím patří mezi nejlépe střílející týmy soutěže: 15 vstřelených branek (více mají jen Kosmonosy: 16). Utkání začne v 10:15, rozhodčí Lambev.

Nově poskládané mužstvo mladších žáků stále čeká na první body. V předehrávaném utkání v Kutné Hoře se poprvé mužstvo prosadilo i gólově. Bude se radovat před domácími fanoušky? Utkání začne v 11:55, rozhodčí Lambev.

Navázat na domácí výhru proti Liblici bude chtít "A" mužstvo proti nováčkovi soutěže ze Žiželic. Hosté si prozatím vedou překvapivě dobře. Ve 3 zápasech nasbírali 8 bodů a aktuálně jim patří 2. místo. Naše mužstvo ztrácí na svého soupeře 2 body, v případě vítězství v normální hrací době ho tedy může přeskočit. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Krob, AR1 Chládek, AR2 Kortanová.

Minulý víkend

sobota 5. září

neděle 6. září

K. Hora - St. žáci 1:1

K. Hora - Ml. žáci 16:2